Bitcoin koers

Bitcoin koers zal volgend jaar stijgen tot $115.000, aldus analisten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) heeft de afgelopen tijd meerdere keren geprobeerd om de $10.000 grens te breken, en slaagde daar een paar keer in, maar wist dit niveau helaas niet lang te houden. Elke poging tot een opwaartse rally werd afgewezen door de bears.

Ondanks deze afwijzingen hebben verschillende analisten, commentatoren en fondsbeheerders nog veel vertrouwen dat de Bitcoin koers in de komende jaren een nieuwe all time high gaat neerzetten.

Pantera Capital voorspelt een prijs van $115.000

Zo bracht Pantera Capital op 24 juni een document uit waarin co-CIO’s van het bedrijf, Joey Krug en Dan Morehead, uit probeerden te leggen hoe, volgens hen, de Bitcoin koers de komende jaren zich zal gaan ontwikkelen.

In het artikel gaven ze aan dat Bitcoin de komende jaren mogelijk de $100.000 zal gaan doorbreken. Ze gaven het volgende aan:

“Op basis van de analyse zou BTC tegen augustus van volgend jaar kunnen stijgen tot $115.000, mits het een vergelijkbare ratio volgt tot eerdere halveringen … De prijs van vandaag van $9.661 ligt dicht bij de voorspelling die twee maanden geleden werd geplaatst. De schatting van de stock-to-flow voor koers op dit moment is $10.948.”

Deze hoge voorspelling is afgeleid van een analyse van vorige halveringen en hoe deze gebeurtenissen de Bitcoin koers wisten te beïnvloeden:

“De tweede halvering zorgde slechts voor één derde minder aanbod dan de eerste. Heel interessant was dat het precies één derde had van de prijsimpact. Extrapolatie van deze relatie naar 2020: de vermindering van het aanbod is slechts 40% zo groot als in 2016. Als deze relatie standhoudt, dan zou dat neerkomen op ongeveer 40% zoveel prijsimpuls – Bitcoin zou pieken op $115.212.”

Meer conservatief gaven de co-CIO’s van Pantera Capital aan dat Bitcoin de komende negen maanden $20.000 kan overschrijden.

Als reden hiervoor noemden zij de grote hoeveelheden geld die door regeringen en centrale banken werden gedrukt, en vermeldden ook het gevoel dat professionele geldmanagers geld gaan overhevelen naar Bitcoin en crypto, naarmate andere beleggingsinstrumenten minder aantrekkelijk worden.

Max Keiser voorspelt $400.000

Eerder deze week schreven wij een artikel waarin Max Keiser, een Bitcoin-investeerder en gastheer van het Keiser-rapport, aangaf dat de Bitcoin koers de komende jaren zal stijgen tot $400.000.

In eerste instantie voorspelde Keiser een Bitcoin koers van $100.000. Hij voorspelde dit cijfer al sinds 2011, maar nu is hij ervan overtuigd dat de Bitcoin koers vier keer hoger zal stijgen. Daarnaast is hij ervan overtuigd dat dit zal gebeuren omdat de Amerikaanse dollar op het punt staat om in te storten en uit te sterven.

Hij beweerde:

“Mijn target voor BTC sinds 2011 was $100.000 en ik heb dat onlangs verhoogd naar $400.000 De timing hangt af van wanneer de USD precies instort.”

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN