KuCoin

Inwoners van Australië kunnen nu met Bitcoin betalen bij 3.500 Australische postkantoren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Inwoners van Australië kunnen nu met Bitcoin (BTC) betalen bij meer dan 3.500 postkantoren. Het bedrijf Bitcoin.com.au maakte op 24 juni 2020 bekend dat het een samenwerking is aangegaan met Australia Post. Het doel is om te zorgen voor massa-adoptie en cryptocurrencies te promoten bij een breder publiek.

Klanten van Bitcoin.com.au konden al met Bitcoin betalen bij 1500 winkels in het land via het Blueshyft-betalingsnetwerk. Opgericht door Synthetix’s Kain Warwick, bedient Blueshyft ook verschillende andere exchanges.

De CEO van Bitcoin.com.au, Holger Arians, zei het volgende over de samenwerking:

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor digitale valuta in Australië en over de hele wereld. Het bewijst dat er gevestigde bedrijven en organisaties zijn die willen leren over nieuwe technologieën door te doen, en niet door te blokkeren.”

Hij voegde er het volgende aan toe:

“Onze missie is om BTC voor elke Australiër veilig en gemakkelijk te maken. Voor veel mensen voelt het betalen voor Bitcoin bij een postkantoor in Australië veiliger dan online geld overmaken – vooral voor nieuwe kopers. We zijn trots op deze samenwerking en willen Australia Post bedanken voor hun voortdurende openheid voor nieuwe technologieën.”

De Australia Post gelooft dat het sinds de oprichting 200 jaar geleden al vaker het voortouw heeft genomen bij het aanbieden van innovatieve en technologische benaderingen. Door de nieuwe ondersteuning van Bitcoin, wordt de toegankelijkheid voor de nummer één cryptocurrency voor de Australiërs vergroot.

Susan Nicholson, Head of Business & Government Financial Services van Australia Post.

“Australia Post heeft lange tijd een belangrijke rol gespeeld in de gemeenschap om diensten voor iedereen toegankelijk te maken.”

Bitcoin adoptie wordt steeds groter

Ook in Frankrijk heb je sinds 2019 de mogelijkheid om in Frankrijk bij meer dan 5.200 tabakswinkels je Bitcoin te kopen. Daarnaast begonnen ook alle 7-Eleven-winkels op de Filipijnen met de verkoop van cryptocurrencies.

Ook werd eerder deze maand bekendgemaakt dat Centrapay een overeenkomst heeft getekend met Coca-Cola Amatil in Australië en Nieuw-Zeeland. Consumenten hebben hierdoor de mogelijkheid om via cryptocurrencies frisdranken te kopen bij automaten.

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN