Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers zal pas na kwartaal 3 stijgen, volgens analist

De afgelopen periode hebben we gezien dat de volatiliteit van Bitcoin (BTC) is afgenomen. Bitcoin beweegt inmiddels al twee weken tussen de $8.800 en $10.000 en, na een korte uitbraak op 2 juni boven de psychologische grens van $10.000, is er verder nog weinig spektakel geweest.

Als het aan de volgende analist ligt zal er ook in kwartaal 3 niet veel spectaculairs gebeuren. Hij gaf aan dat de breedte van de Bollinger Bands laat zien dat de consolidatie voor Bitcoin zal blijven aanhouden.

De Bollinger Bands is een technische indicator, ontwikkeld door John Bollinger, die het volatiliteitsniveau in een markt tijdens een bepaalde periode weergeeft.

“Ruimte voor verdere krimp in de Bollinger band. Zullen we in het vierde kwartaal van stijgen?”

Dave the Wave verwees hier naar het begin van 2016 toen de Bollinger Bands zelfs nog lager stonden en we vanaf dat moment een aanzienlijke stijging hebben gezien, waardoor de prijs van Bitcoin richting de $20.000 steeg.

Bitcoin zal dit jaar niet boven de $10.000 stijgen, volgens Tone Vays

Volgens een artikel van de International Business Times denkt Tone Vays dat Bitcoin mogelijk tot 2021 vastzit en zal blijven bewegen tussen de $6.000 en $10.000.

Tone Vays zei het volgende tijdens zijn eigen YouTube uitzending:

“Zoals ik al maanden zeg, heb ik geen reden om vroeg in het jaar af te wijken van mijn voorspelling dat Bitcoin voor het grootste deel van dit jaar tussen $6.000 en $10.000 zal blijven bewegen.”

Lees nu ook onze andere Bitcoin artikelen:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN