Crypto Nieuws

Crypto nu beschikbaar in Filipijnse 7-Eleven-winkels

Cryptocurrency-investeringsapp Abra heeft een partnership gesloten met ECPay om crypto te verkopen voor contant geld in alle 7-Eleven-winkels op de Filipijnen. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph verscheen.

Volgens de aankondiging van Abra, die op woensdag 18 september geplaatst werd, zal de samenwerking ervoor zorgen dat crypto beschikbaar zal zijn op ruim 6000 verkooppunten in de Filipijnen. Het bedrijf zei het volgende over de samenwerking:

“Het gebruik van nieuwe digitale hulpmiddelen die financiële toegang bieden, zou niet moeilijk moeten zijn. En ze moeten niet ingewikkeld zijn. Het wisselen van contant geld naar crypto en andere digitale activa moet eenvoudig en snel zijn. Daarom zijn we erg verheugd om onze nieuwe samenwerking aan te kondigen.”

Het is nu dus mogelijk voor consumenten om crypto te kopen bij elke CLIQQ ECPay financiële-servicekiosk of in de speciale mobiele applicatie. Het minimale aankoopbedrag komt neer op ongeveer €8,66 en het dagelijkse limit is vastgesteld op €1733,-.

CLIQQ ECPay – Bron: Investmanila

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN