Binance Pool lanceert Smart Pool service

Binance Pool, een platform dat zich toelegt op het ondersteunen van crypto-miners en de wereldwijde crypto-mining-industrie, heeft vandaag aangekondigd dat het onlangs een Smart Pool service heeft gelanceerd om een ​​hoger rendement voor miners mogelijk te maken.

De meest winstgevende cryotocurrency minen

Dit wordt gedaan door automatisch hash rates om te wisselen naar verschillende valuta’s met hetzelfde algoritme. Hierdoor biedt de Smart Pool-service hogere hash rates en een hoger rendement voor zijn gebruikers, aldus het bedrijf.

Dit houdt in het kort in dat het platform miners in staat te stelt om hun opbrengsten te verhogen door automatisch de meest winstgevende cryptocurrency te minen en hun hash snelheid automatisch om te wisselen naar verschillende cryptocurrencies met hetzelfde algoritme.

Sinds de lancering van de service hebben Binance Pool-gebruikers en miners een stijging van 50% van het gemiddelde rendement behaald.

Binance Pool heeft meer dan 6000 miners verzameld die vanaf de lancering in april vorig jaar meer dan 6,52 EH/s in hash snelheid leverden.

Momenteel ondersteunt Smart Pool het SHA256-algoritme, waarmee miners hun rekenkracht kunnen gebruiken om BTC, BCH en BSV te minen.

Voordelen van Smart Pool:

  • Binance Smart Pool-functies omvatten onmiddellijke afwikkeling in BTC en een gegarandeerd minimum aan BTC-inkomsten.
  • Met realtime hedging zorgt het ervoor dat de uiteindelijke inkomsten nooit lager zijn dan de algemene inkomsten uit de FPPS-modellen. Als de uiteindelijke inkomsten lager zijn dan de algemene FPPS-inkomsten, betaalt Binance Pool het verschil.
  • Bestaande Binance Pool-gebruikers kunnen eenvoudig overschakelen naar Smart Pool met één klik op de Binance Pool-interface.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!