Bitcoin mining

Binance gaat zijn eigen Bitcoin mining pool lanceren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Gisteren meldde het Russische nieuwsplatform Coinlife voor het eerst dat de crypto-beurs van plan is om een ​​nieuwe Bitcoin (BTC) mining pool te lanceren. De stap werd later bevestigd door de CEO van de beurs, Changpeng Zhao, in een tweet die op woensdag geplaatst werd.

Hij zei het volgende:

Bovendien kondigde Zhao aan dat er een reeks nieuwe toevoegingen zal zijn aan de financiële productlijn van Binance, waaronder staking, sparen en leningen.

Bronnen vertelden Coinlife dat Binance al specialisten heeft ingehuurd om aan de nieuwe mining pool te werken. De nieuwe medewerkers omvatten o.a. degenen die eerder voor Bitmain werkten, omdat het laatste bedrijf naar verluidt van plan was een nieuwe ontslagronde uit te voeren.

De nieuwe pool, volgens Coinlife, zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 worden gelanceerd.

Binance is niet de enige beurs die deze stap gaat nemen. Zowel OKex als Huobi hebben vorig jaar, respectievelijk in augustus en september, hun mining pools gelanceerd.

Gisteren werd ook al bekend dat Binance afrondende gesprekken met CoinMarketCap aan het voeren is om de website over te nemen. Het bedrag wat hiermee gemoeid gaat is, naar verluidt, ruim $400 miljoen.

Heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN