Bitcoin Nieuws

Michael Novogratz legt uit waarom Bitcoin crashte

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

CEO van Galaxy Digital Mike Novogratz, heeft aangegeven dat paniekverkopen ervoor hebben gezorgd dat Bitcoin (BTC) met meer dan 50% daalde. Volgens hem zijn het niet de instituties die verkochten, maar komt dit door paniekverkopen van handelaren die met leverage traden. Wij schreven eerder al een bericht over ‘dat er aan $1,6 miljard geliquideerd is op BitMEX‘.

In een tweet zei Michael Novogratz dat Bitcoin en cryptocurrencies altijd een veilige haven zijn geweest. Alleen lijkt het erop dat het vertrouwen in één keer plotsteling verdwenen is.

Jimmy Song gaf in een tweet aan dat hij gelooft dat de massale aankoop van BTC door instituties, zichzelf mogelijk heeft blootgesteld aan de risico’s van een grote uitverkoop. Echter volgens Novogratz zijn het niet de instituties die verkochten, maar paniekverkopen van investeerder die met leverage traden.

Bitcoin prijs kan stijgen naar $20.000

Mike Novogratz heeft aangegeven dat een nieuwe recordhoogte van BTC volledig binnen handbereik ligt. Ook gaf hij aan dat de Bitcoin prijs richting de $20.000 kan stijgen naarmate de Bitcoin halvering in medio mei nadert. Lees hier het volledige artikel.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN