Bitcoin

Bitcoin (BTC) voorspelling van $20.000 door Mike Novogratz

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Mike Novogratz heeft aangegeven dat een nieuwe recordhoogte van Bitcoin (BTC) volledig binnen handbereik ligt. Ook zei hij dat de Bitcoin prijs richting de $20.000 kan stijgen naarmate de Bitcoin halvering in medio mei nadert. Dit meldde hij in een interview met CNBC op 14 februari.

“Op dit moment voelt Bitcoin als waanzin. Ik denk dat we tegen het einde van het jaar zeker boven de oude recordhoogtes kunnen stijgen, of in ieder geval tot de oude recordhoogtes. We kunnen er letterlijk zijn door de halvering, wat over een paar maanden is.

Bitcoin presteert beter dan goud

In 2019 was BTC de best presterende activa met een rendement van 92% op investering, in vergelijking met goud met een ROI van 24%. Ook in 2020 is de Bitcoin prijs al ver voor op goud. Novogratz erkende echter dat altcoins een nog hoger rendement laten zien sinds 1 januari 2020.

Dat gezegd hebbende, benadrukt Novogratz ook dat BTC “zijn eigen weg” heeft gevonden in de bredere markt voor cryptocurrency.

Velen geloven dat de altcoins een altseason zijn ingegaan en Novogratz is het daarmee eens, maar hij gelooft ook dat BTC nog steeds veel potentieel heeft om beter te presteren, vooral naarmate de halvering nadert.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN