John McAfee

Bakkt dagelijkse volumes bereiken nieuw record

Het dagelijkse volumes van de Bitcoin (BTC) futures op Bakkt hebben een nieuw record bereikt, met 1.741 futures verhandeld op 9 november.

Bakkt kondigde het nieuwe record aan op Twitter en zei het volgende:

“Vandaag hebben we een nieuw dagelijks record gevestigd van 1.756 verhandelde Bakkt Bitcoin Futures-contracten.”

Twitter-account gewijd aan Bakkt futures handelsvolumegegevens, Bakkt Volume Bot, plaatste ook een afbeelding over de ontwikkeling.

Bovendien vertegenwoordigt het dagelijkse volume, van 1.741 (dit is nog iets gestegen), een bedrag van ongeveer $15,5 miljoen. Dit betekent een toename van ruim 109% ten opzichte van de 834 contracten die een dag eerder werden verhandeld.

Het nieuwe recordvolume valt samen met een scherpe daling van de Bitcoin-prijs, die onder $9.000 gedaald is.

Tevens is Bakkt ook op weg om een ​​nieuw maandelijks handelsvolume te vestigen. Daarnaast schreven wij al eerder dat het bedrijf ook het eerste gereguleerde Bitcoin-optiecontract in december zal gaan lanceren.

Vorige maand plaatsten wij ook een bericht over het feit dat Bakkt van plan is om een app te lanceren die gericht is op consumenten. Het doel is om klanten te helpen met het uitvoeren van cryptocurrency transacties.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN