Bitcoin koers

Tim Draper gelooft dat Bitcoin miljoenen dollars waard gaat worden

De professionele cryptocurrency investeerder, Tim Draper, sprak tijdens een Q&A sessie op de Malta AI & Blockchain Summit, die op 7 & 8 november gehouden werd. In deze sessie gaf hij aan dat hij denkt dat Bitcoin (BTC), ná 2022, miljoenen dollars waard zal zijn. Dit omdat betalingsprocessoren gemakkelijker transacties toe zullen staan.

Tevens gaf hij aan dat innovaties, zoals het Lightning Network, de sleutel zouden zijn om de Bitcoin koers omhoog te drukken.

Deze voorspelling is een stuk hoger dan zijn eerdere voorspellingen. Eerder gaf hij aan dat de Bitcoin koers in 2022 of 2023 de $250.000 zou gaan bereiken. Nu zei hij het volgende:

“Ik denk dat Bitcoin-betalingsprocessoren echt de sluizen gaan openen.”

Hij ging verder met:

“Het is vanwege Lightning Network en OpenNode en misschien anderen die ons toestaan ​​om Bitcoin in alle vrijheid en snel uit te geven, zodat het niet alleen een waardeopslag is. Maar het kan ook worden gebruikt voor microbetalingen; het kan worden gebruikt voor de detailhandel, het kan overal worden gebruikt.”

In een eerder bericht gaven wij al aan dat Tim Draper niet de enige is. BTCC mede-oprichter Bobby Lee verklaarde vorige week dat de Bitcoin koers, tegen 2028, ongeveer de $500.000 zou gaan bereiken.

Ook de welbekende Bitcoin-fan John McAfee staat nog steeds achter zijn eerdere Bitcoin prijs voorspelling van minimaal $1 miljoen in 2020.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN