Bitcoin

Bitcoin (BTC) zal in de toekomst $1 miljoen waard zijn volgens Bobby Lee

Bitcoin (BTC) zal de marktkapitalisatie van goud inhalen en in de toekomst $1 miljoen waard kunnen zijn, volgens de oprichter van de oudste cryptocurrency exchange BTCC, genaamd Bobby Lee. Dit meldde hij in een reeks tweets op 10 november.

Op dit moment is de marktkapitalisatie van goud $8 biljoen, terwijl die van Bitcoin slechts $160 miljard is. Dat is momenteel vijftig keer lager. Volgens Lee is de verwachting dat er al in 2028 een ommekeer kan komen. Lee zei:

“Ik voorspel dat de ommekeer binnen 9 jaar zal gebeuren en $BTC voorbij de USD $500.000 schiet.”

Lee baseerde zijn argument voor het succes van Bitcoin op de aankomende Bitcoin halving. Hij gaf ook aan dat in het volgende decennium de hoeveelheid Bitcoin die aan elk miner wordt vrijgegeven drie keer zal halveren. Lee voegde hieraan toe:

“Tegen het 20e jaar zal de dagelijkse nieuwe productie slechts ~ 255 BTC zijn – een jaarlijkse inflatie van minder dan 0,5%. Schaarser dan #goud! ”

Ook de welbekende Bitcoin-fan John McAfee staat nog steeds achter zijn eerdere Bitcoin prijs voorspelling van minimaal $1 miljoen in 2020. Lees hier ons artikel!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie