Bitcoin koers

McAfee gelooft nog steeds in $1 miljoen Bitcoin

De welbekende Bitcoin-fan John McAfee staat nog steeds achter zijn eerdere Bitcoin prijs voorspelling van minimaal $1 miljoen in 2020. Hij heeft zelfs in een Forbes-interview, dat op 30 september geplaatst werd, zijn prijsvoorspelling herhaald.

In een eerdere Tweet van november 2017 gaf McAfee het volgende aan:

In het interview betoogde McAfee dat de schaarste de belangrijkste oorzaak van de stijgende prijs van Bitcoin zou zijn. De voorraad van BTC is beperkt tot 21 miljoen munten, en een aanzienlijk deel daarvan is voor altijd verloren gegaan. McAfee zei:

“Laten we wel wezen, er zijn slechts 21 miljoen Bitcoins, waarvan zeven miljoen voor altijd verloren zijn gegaan, en dan, als Satoshi dood is, nog een paar miljoen.”

85% van het totale aanbod is momenteel in omloop, waardoor de komende 120 jaar slechts 3,15 miljoen munten overblijven om gemined te worden.

In het interview benadrukte McAfee ook zijn houding ten opzichte van de primaire functie van BTC en hij gaf aan dat het gewoon een store-of-value is. Hij zei dat digitale activa, zoals stablecoins en zogenaamde privacymunten, beter geschikt zijn voor transactiedoeleinden.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN