Bitcoin-netwerk is nu veiliger dan ooit

Eerder plaatsten wij al een bericht dat Bitcoin (BTC) heeft een nieuwe mijlpaal bereikt had omtrent netwerkprestaties, echter blijft ’s werelds grootste cryptocurrency zichzelf steeds verbeteren. Bitcoin haalde namelijk vandaag 80 miljoen tera hashes per seconde.

De hash-snelheid verwijst naar de hoeveelheid rekenkracht die wordt gebruikt om Bitcoin-transacties te valideren. Hoe meer kracht, hoe moeilijker het wordt voor hackers om het netwerk aan te vallen.

Bron: Bitinfocharts.com

Zoals hierboven te zien is, heeft blijft het Bitcoin-netwerk zichzelf verbeteren en behaalde het voor de eerste keer in de geschiedenis de 80 miljoen tera hashes p/s.

De sterkte van het netwerk draagt ​​op zijn beurt bij aan het algemene bullish sentiment onder Bitcoin-supporters. Als zodanig, beweren zij dat Bitcoin nu beter uitgerust is voor groei dan ooit tevoren.

Wanneer die groei zal beginnen, blijft onzeker, maar verschillende mensen denken dat dit ongeveer rond de halvering van de mining beloningen zal zijn (volgend jaar mei).

Eerder vandaag postte wij al een bericht waarin we de meningen van verschillende professionals lieten zien over Bitcoin als veilige haven voor de aankomende valutacrisis.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!