Nieuws

Bitcoin Nieuws

Ben je op zoek naar een manier om toch iets meer te verdienen dan de lage rente van de meeste banken in Nederland? Dan ben je op de goede pagina uitgekomen, want Bitcoin is een onderwerp dat steeds vaker, groter en uitgebreider voorbij komt in zowel de online als offline media. In de wereld van Bitcoin nieuws kan elke dag veel veranderen en plaatsvinden. Op deze website vind je het allerlaatste nieuws rondom deze digitale munt en op welke punten je moet letten bij het investeren in deze cryptocurrency.

Je moet er wel eens van gehoord hebben, we hebben het natuurlijk over Bitcoins. De originele digitale munt bestaat al sinds 2009 en is een manier om tegen de traditionele banken in te gaan. Vanaf 2017 heeft de munt echt veel aandacht gekregen omtrent Bitcoin nieuws, waardoor de waarde van deze munt sterk gestegen is, maar ook flink gedaald. Dit komt namelijk door het feit dat deze cryptocurrency nogal volatiel kan zijn. Dit betekent dat deze munten erg vatbaar zijn voor negatief nieuws, maar ook positief nieuws. De waarde van deze munt al dus in alle gevallen flink veranderen. Hierdoor is het voor veel mensen erg interessant om in te investeren, terwijl andere dit risico liever niet nemen. Ben je benieuwd naar de huidige stand van Bitcoin? Bekijk dan de huidige Bitcoin koers.

Bitcoin nieuws in een notendop

Bitcoin bestaat al meer dan 10 jaar. Toch hoor je pas de laatste jaren veel meer over deze digitale munt. Het is zo dat de Bitcoin waarde wordt gebaseerd op het vertrouwen van het idee van Bitcoin. In 2009 werd er een statement uitgebracht door de oprichters van deze munt, waarmee ze een soort van de oorlog verklaarde aan de traditionele banken. Hier werd niet alleen verteld waarom en hoe, maar ook de uitleg van de blockchain werd hierin uitgelegd. Door de grote hoeveelheid vertrouwen zitten we op dit moment op een punt dat Bitcoin nieuws, vaak voorbij komt. Ook is het zo dat de netwaarde van Bitcoin, meer waard is dan Visa en Mastercard gecombineerd. De digitale munten kan je op veel verschillende manieren onder je eigen beheer laten vallen. Je kan hierbij niet spreken van een beste keuze, doordat de voordelen en nadelen per manier groot verschillen en afhankelijk zijn van de persoon en situatie. Zo kan je ervoor kiezen om deze zelf lokaal op te slaan, een fysieke wallet te gebruiken die niet verbonden is met het internet of een broker/beurs inzetten om je munten op te bewaren.

Op de hoogte blijven van Bitcoin nieuws

Bitcoin nieuws kan je in grote getalen vinden op het internet, krant, tv en social media. Toch is het altijd te verstandig om te kijken naar betrouwbare nieuwsbronnen voor het Bitcoin nieuws. Hierdoor kun je veel ontdekken en leren welke stappen je moet ondernemen voor zo’n goed mogelijk resultaat te kunnen behalen. Op CryptoBenelux kun je terecht voor de laatste nieuwtjes omtrent Bitcoin. Hierbij wordt je dagelijks voorzien van het laatste Bitcoin nieuws, zodat je weet wat er echt speelt.