Bitcoin (BTC) prijs richting de $10.000 volgens analisten

We zitten inmiddels alweer in 2020 en velen van ons zullen benieuwd zijn wat de Bitcoin (BTC) prijs dit jaar gaat doen. Volgens deze analisten ziet de Bitcoin koers er voor dit jaar in ieder geval rooskleurig uit!

Cold Blooded Shiller

Onlangs publiceerde Cold Blooded Shiller de onderstaande Bitcoin analyse van de Renko candle chart. In deze grafiek is de prijsactie van de afgelopen drie jaar te zien.

Je kunt zien dat de Bitcoin prijs in twee eerdere periodes met respectievelijk 32% en 40% steeg. Dit nadat een bullish divergentie was gevormd tussen zijn indicator en de prijs.

Op dit moment speelt dezelfde situatie zich voort en zou dit kunnen betekenen dat de Bitcoin prijs tot 40% kan stijgen. Dat brengt de Bitcoin prijs rond de $10.000.

Bitcoin prijs

Crypto Michaël

CryptoMichaël publiceerde onlangs zijn verwachting van de Bitcoin koers op Twitter. Zijn verwachting is dat we de komende periode side-ways gaan, vervolgens een kleine dip krijgen en daarna flink omhoog schieten.

Nog steeds binnen dit bereik en ik denk dat we hier ook de komende maand blijven. Zie waarschijnlijk een scenario als dit waarin we eerst een fake-out maken om de markt in de val te lokken, voordat de beslissende stap plaatsvindt.”

Bitcoin prijs

Filb Filb

Filb Filb deed zijn analyse op Bitcoin en publiceerde de onderstaande grafiek op Twitter. Hij verwacht dat de Bitcoin prijs in de aankomende maanden naar de $10.000 stijgt.

Deze Bitcoin voorspellingen zien er allemaal erg positief uit. Als we de analisten moeten geloven wordt 2020 een topjaar voor BTC.

Support ons!

Vanaf nu is het mogelijk om ons via de Brave Browser een ’tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je zonder veel moeite te doen doneert. Klik hier voor meer info.

Brave browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!