Bitcoin gaat $24-28k halen in 2020, zegt analist

HODLers moeten prijsbewegingen op de korte termijn en het sentiment omtrent Bitcoin (BTC) negeren om te voorkomen dat ze blind worden voor het grotere geheel, zegt veteraanhandelaar en marktanalist Ethereum Jack in een recente tweet.

$24-28k eind 2020

Hij gaf verder aan dat de macro-vooruitzichten “SUPER bullish” zijn, en hij voorspelt een Bitcoin koers van $24-28k tegen het eind van dit jaar. Hij tweette het volgende:

Jack benadrukt het grote verschil in strategie tussen handelen en HODLing, en dringt er bij de HODLers op aan niet te worden verblind door de korte termijn-bewegingen.

Afgezien van de manipulaties op korte termijn van de Bitcoin koers, gelooft Jack dat de vooruitzichten op macroschaal zeer optimistisch zijn. Hij voorspelt een stijging van 200% dit jaar, met een doelstelling van $24-28k in december.

Er zijn veel analisten die een veel hoger bedrag voorspellen voor het einde van het jaar. Veel van de meer optimistische voorspellingen proberen echter vast te stellen hoe ver Bitcoin mogelijk kan stijgen, voordat hij zonder stoom komt te zitten. De voorspelling van Jack lijkt meer een routepunt te zijn bij een aanhoudende stijging.

Toen hem werd gevraagd of zijn voorspelling van $28k nog een piek zou zijn, zoals 2017, gevolgd door een crash, zei Jack dat hij geen vergelijking zag. Dus als $28k geen piek is, zullen de prijzen naar verwachting in 2021 nog hoger worden.

Ethereum zal 2020 leiden

Jack gelooft dat Ethereum (ETH) dit jaar de kar gaat trekken. Hij zei het volgende op de vraag of hij ook bullish is op Ethereum:

“Zeker, ETH heeft BTC qua prijs overtroffen sinds december en dieptepunten van begin januari. De prijs is de afgelopen weken gestegen van $120 naar meer dan $190, een winst van meer dan 58%.”

Met de schijnbaar niet te stuiten opkomst van gedecentraliseerde finance (DeFi), kan Ethereum eindelijk zijn plaats vinden in 2020. Lees dit bericht van vandaag als je wil weten welke stappen ETH tot nu toe al heeft gezet.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!