Sherpa deelt voorspellingen over vier altcoins, waaronder Solana en Aave

Een populaire analist en handelaar, bekend onder de naam Sherpa, heeft onlangs zijn optimistische voorspellingen voor een aantal altcoins gedeeld met zijn 223.200 volgers op het sociale mediaplatform X.

Sherpa is vooral positief over Aave (AAVE), een altcoin binnen het Ethereum (ETH) ecosysteem. Hij beschrijft Aave als “onmiskenbaar sterk,” ondanks dat het zich nog steeds onder een belangrijk weerstandsniveau bevindt op de wekelijkse grafiek.

Aave, een gedecentraliseerd financieel (DeFi) leenplatform, heeft meer dan twee jaar doorgebracht in een consolidatiefase, wat erop wijst dat de munt klaar is voor een doorbraak. Op het moment van schrijven staat Aave op $147, een stijging van 54% in de afgelopen 30 dagen.

Altcoin Sherpa / X

Sherpa richtte zich vervolgens op Solana (SOL), een andere veelbesproken altcoin. Volgens hem is Solana bezig met het vormen van een bodem op de dagelijkse grafiek, wat wijst op een potentiële opwaartse beweging. Hij verwacht dat Solana langzaam zal beginnen te stijgen, zolang Bitcoin stabiel blijft. Solana wordt op het moment verhandeld voor $134, en Sherpa suggereert dat dit een goede kans biedt voor een swingtrade.

Altcoin Sherpa / X

Daarnaast uitte de analist ook zijn optimisme over BNB, de native token van de BNB Chain. Hij voorspelt dat BNB, de vierde grootste cryptomunt naar marktkapitalisatie, een continue stijging zal doormaken, ondanks dat het zich nog onder een belangrijk weerstandsniveau van $612 bevindt. BNB wordt momenteel verhandeld voor $543, maar Sherpa verwacht dat de munt binnenkort weer zal stijgen.

Altcoin Sherpa / X

Ten slotte bespreekt Sherpa Sui (SUI), de utility token van de layer-1 blockchain. Op de vier-uur-grafiek blijft SUI volgens hem “erg sterk” en zou het binnenkort kunnen uitbreken boven het weerstandsniveau van $1. Op dit moment staat SUI op $1,03, een stijging van 26% in de afgelopen zeven dagen.

Altcoin Sherpa / X

Sherpa’s optimistische vooruitzichten voor deze verschillende altcoins worden breed gevolgd, en zijn analyses suggereren dat er mogelijk op korte termijn kansen liggen voor beleggers die zich in deze markten willen bewegen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!