Grote investeerders kopen grote aantallen Dogecoin (DOGE)

De koopdruk op het Dogecoin (DOGE) netwerk neemt toe door een verhoogde ophoping door grote investeerders.

Volgens marktanalist Ali Martinez hebben deze Dogecoin-whales recentelijk 60 miljoen DOGE-munten aangeschaft, wat een sterke koopinteresse aangeeft.

Dit is een positief teken, omdat meer munten in bezit houden de verkoopdruk vermindert. Dit komt doordat de munten worden bewaard voor toekomstig gebruik en niet voor snelle verkoop.

Martinez onderzocht het Dogecoin-netwerk en voorspelde dat de populaire meme coin een stijging van 140% tot 230% zou kunnen zien door de toegenomen consolidatie.

De analist verklaarde: “Dogecoin volgt hetzelfde patroon als voorheen. Het consolideert in een dalend driehoekspatroon, ervaart een stijging van 140% tot 230%, en corrigeert daarna met 56% tot 60% voordat het in een bull run terechtkomt.”

dogecoin doge grafiek

Als deze voorspelling uitkomt, zou Dogecoin kunnen stijgen tot $0,3 vanaf de huidige prijs van $0,134, met een potentieel om de $2-zone te bereiken, volgens Martinez.

Optimistische vooruitzichten voor Dogecoin

Een andere econoom en handelaar, bekend als Mikybull Crypto, verwachtte ook een rally na de halvering voor DOGE, wat de prijs zou kunnen doen stijgen tot $1,1.

dogecoincoin doge analyse

Daarom lijkt het een kwestie van tijd voordat Dogecoin een aanzienlijke stijging zal zien, aangezien het zich uit een wigpatroon beweegt met een verwacht stijgingspotentieel van 44%.

dogecoin doge grafiek

Tegelijkertijd merkte crypto-analist Trader Tarigrade op dat DOGE dezelfde patronen volgt als in 2017 en 2021, wat de negende grootste cryptocurrency zou kunnen helpen de psychologische grens van $6 te bereiken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!