Analist zegt dat Ethereum-rivaal extreem ondergewaardeerd is

De veel gevolgde Nederlandse crypto-analist en handelaar gelooft dat een Ethereum (ETH) concurrent momenteel aanzienlijk onder de eerlijke marktwaarde ligt.

Crypto-handelaar Michaël van de Poppe vertelt zijn 722.500 volgers op het sociale media platform X dat de layer-2 schaaloplossing Polkadot (DOT) de opwaartse trend van Ethereum zou kunnen volgen:

“DOT zal waarschijnlijk Ethereum volgen in zijn opwaartse uitbreiding. Dit betekent dat de huidige waarderingen van Polkadot extreem laag zijn. Ik verwacht veel van het Polkadot ecosysteem met al deze nieuwe segmenten.”

Bron: Michaël van de Poppe/X

Kijkend naar zijn grafiek suggereert hij de mogelijkheid van een bullish divergentie voor DOT op de driedaagse grafiek, een metriek waarbij een lagere laag op de prijsgrafiek verschijnt maar vervolgens een overeenkomstige indicator een hogere laag vertoont.

DOT handelt op dit moment voor $6,20, bijna 2% lager in de afgelopen 24 uur.

Verder voorspelt de analist dat Bitcoin (BTC) op korte termijn zal consolideren rond het lagere bereik van $60.000:

“Bitcoin heeft een hertest gedaan op $61.000. Ik verwacht dat dit consolidatie zal voortzetten, waarbij ik aanneem dat altcoins een hoger rendement zullen behalen dan Bitcoin.”

Bron: Michaël van de Poppe/X

Bitcoin handelt op dit moment voor $60.757, 1,47% lager in de afgelopen 24 uur.

Tot slot zegt de analist dat de toonaangevende blockchain-orakeldienst Chainlink (LINK) waarschijnlijk zal rallyen tegen Bitcoin (LINK/BTC) op korte termijn, omdat het terugstuit van een laag handelsbereik op de weekgrafiek:

“Een vrij significante start voor LINK met deze weekkaars van +11% op het Bitcoin-paar. Het is nog steeds de cyclische bodem en waarschijnlijk het dieptepunt tijdens deze periode van consolidatie.”

LINK/BTC handelt op dit moment voor 0,0002308 BTC ($13,92).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!