Robert Kiyosaki gefrustreerd door “zwakke excuses” om Bitcoin niet te kopen – Voorziet aanzienlijke prijsstijging

De auteur van Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, heeft zijn frustratie geuit over de excuses die hij hoort wanneer hij mensen aanmoedigt om Bitcoin (BTC) te kopen. Hij benadrukt dat hoewel de huidige prijs van BTC hoog is, deze niet zo hoog is als hij in de toekomst zal zijn.

Rich Dad Poor Dad is een boek uit 1997, mede geschreven door Kiyosaki en Sharon Lechter. Het boek heeft meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van The New York Times gestaan. Er zijn meer dan 32 miljoen exemplaren van het boek verkocht in meer dan 51 talen en in meer dan 109 landen.

Kiyosaki schreef vrijdag op het socialemediaplatform X:

“Ik word gefrustreerd als ik mensen aanmoedig om Bitcoin te kopen. Ik krijg zoveel zwakke excuses… het meest voorkomende excuus… ‘Bitcoin is te duur.’ En het is hoog… maar nog niet zo hoog als het zal gaan.”

De beroemde auteur adviseert al lang om naast goud en zilver ook Bitcoin te kopen. Hij beschouwt goud en zilver als “Gods geld” en Bitcoin als “het geld van het volk.”

“Ik herhaal gewoon de les over investeren van mijn rijke vader… ‘Je winst wordt gemaakt wanneer je koopt… Niet wanneer je verkoopt,'” deelde hij verder mee op vrijdag, benadrukkend:

“We wensen allemaal dat we Bitcoin hadden gekocht toen het $10 was… maar die dagen zijn voorbij. Wees geen verliezer, koop een beetje, wat je je kunt veroorloven en blijf kopen.”

Deze week stelde Kiyosaki dat Bitcoin de gemakkelijkste manier is om miljonair te worden. “Ik spaar Bitcoin omdat Bitcoin het harde werk voor mij doet,” merkte hij op. De gerenommeerde auteur voorspelde onlangs dat BTC in augustus $350.000 zou bereiken. “Het is een voorspelling. Het is speculatie. Het is een mening, maar het is geen leugen. Het is lokvoer voor sukkels, maar het is geen leugen omdat elke voorspelling over de toekomst geen leugen is. Ik wil dat $350.000 Bitcoin een feit is, en ik wil dat het waar is… maar het is slechts een voorspelling,” legde hij uit. In mei adviseerde hij beleggers om BTC te kopen voordat de prijs zou exploderen. Hij gelooft dat de Amerikaanse economie in een depressie zit en dat er een ernstige marktcrash is begonnen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!