Robert Kiyosaki: Bitcoin bereikt $350.000 in augustus

Robert Kiyosaki, de auteur van ‘Rich Dad Poor Dad’, heeft op het socialemediaplatform X zijn optimistische visie op drie cryptocurrencies uitgesproken. Hij beveelt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Solana (SOL) aan.

‘Rich Dad Poor Dad’ is een boek uit 1997 dat door Kiyosaki en Sharon Lechter is geschreven. Het stond meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van The New York Times. Er zijn meer dan 32 miljoen exemplaren van het boek verkocht in meer dan 51 talen en in meer dan 109 landen.

In zijn bericht voorspelde Kiyosaki dat de prijs van Bitcoin in augustus $350.000 zou bereiken, waarbij hij benadrukte dat dit cijfer speculatief is en slechts een voorspelling, geen misleidende claim. Hij benadrukte:

“Bitcoin zal $350.000 zijn op 25 augustus 2024 is geen leugen.”

Hij verduidelijkte:

“Het is een voorspelling. Het is speculatie. Het is een mening, maar het is geen leugen. Het is lokaas voor sukkels, maar het is geen leugen omdat elke voorspelling over de toekomst geen leugen is. Ik wil dat $350.000 Bitcoin een feit wordt, en ik wil dat het waar is … maar het is slechts een voorspelling.”

Desondanks sprak hij zijn vertrouwen uit dat BTC dit doel dit jaar zal bereiken:

“Ik ben ervan overtuigd dat Bitcoin ergens in 2024 $350.000 zal bereiken, maar het is alleen een doel, een droom en een wens.”

De bekende auteur omvat in zijn beleggingsstrategie het verwerven van meer Bitcoin, Ethereum en Solana vanwege zijn geloof in hun potentiële prijsstijging. Hij onthulde:

“Ik blijf meer Bitcoin, Ethereum en Solana kopen, omdat ik er vrij zeker van ben dat hun prijzen zullen blijven stijgen.”

Zijn vertrouwen wordt grotendeels beïnvloed door wat hij ziet als de incompetentie van het Amerikaanse leiderschap. Hij bekritiseerde president Joe Biden, minister van Financiën Janet Yellen en voorzitter van de Federal Reserve Jerome Powell, en noemde hen “The Three Stooges”.

“Waarom ben ik zo overtuigd? Is het omdat ik zeker ben over Bitcoin, Ethereum en Solana? Mijn antwoord is ‘Nee’. Waar ik zeker van ben is de incompetentie van onze leiders, president Biden, minister van Financiën Yellen en Fed-voorzitter Powell. Die drie zijn de 3-Stooges in het echte leven en ik ben er zeker van, ik ben zeer overtuigd van hun incompetentie,” detailleerde hij. Hij drong er bij investeerders op aan zich te beschermen tegen Biden, Yellen en Powell, en concludeerde:

“Koop meer goud, zilver, Bitcoin, Solana en Ethereum.”

De geëerde auteur, die meestal de nadruk legt op Bitcoin naast goud en zilver, heeft ook eerder Ethereum en Solana genoemd. Bijvoorbeeld, in mei 2022 tweette hij over het kopen van meer edelmetalen en cryptocurrencies in afwachting van wereldwijde economische problemen en mogelijke oorlogsvoering. “Wereld in problemen. Nationale schuld zal door het dak gaan. Biden veroorzaakt inflatie & geeft de schuld aan Poetin. Dollar staat op het punt in te storten. Koop meer goud, zilver, Bitcoin, Ethereum en Solana voordat WW3 uitbreekt.” In september 2021 schreef hij: “Krijg goud, zilver, Bitcoin, Ethereum voor de grootste crash in de geschiedenis.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!