Kiyosaki waarschuwt voor crisis: Goud, zilver en Bitcoin essentieel

Robert Kiyosaki, auteur van het boek Rich Dad Poor Dad, heeft opnieuw waarschuwingen afgegeven over de Amerikaanse economie, waaronder een mogelijke grote marktcrash, een eventuele nieuwe Grote Depressie en een andere oorlog. De beroemde auteur benadrukte dat miljoenen mensen “heel moeilijke tijden tegemoet gaan.” Hij drong er bij hen op aan om voorbereid te zijn en herhaalde zijn aanbeveling voor goud, zilver en Bitcoin (BTC).

Kiyosaki schreef op donderdag op het sociale mediaplatform X dat er een “gigantische marktcrash aan de gang is” omdat de Three Stooges (een verwijzing naar onbekwame personen) het Witte Huis, het Amerikaanse Ministerie van Financiën en de Federal Reserve leiden. Hij vervolgde:

“Mogelijke volgende Grote Depressie. Mogelijk oorlog. Voor miljoenen, heel moeilijke tijden in het verschiet.”

Kiyosaki merkte op dat mensen met de juiste mindset en voldoende voorbereiding de komende Grote Depressie als “de beste tijd van hun leven” zullen ervaren. Hij adviseerde:

“Bereid je alsjeblieft voor. Zorg alsjeblieft voor jezelf. Koop goud, zilver, Bitcoin.”

De bekende auteur heeft consequent gewaarschuwd voor uitdagende tijden voor de Amerikaanse economie. Naast het aanbevelen van goud, zilver en Bitcoin, raadt hij ook aan om Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) te kopen voor degenen die niet rechtstreeks BTC willen kopen. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) wordt verwacht binnenkort goedkeuring te verlenen voor aanvragen voor spot bitcoin ETF’s.

Vorige maand onthulde Kiyosaki zijn aanbevolen investeringsallocatie om beleggers te helpen de “grootste crash in de wereldgeschiedenis” te doorstaan. Deze maand moedigt hij investeerders aan zich voor te bereiden op hyperinflatie en merkt op dat hij Bitcoin ziet als de “beste bescherming.” Eerder zei hij ook dat Bitcoin “levenslange financiële zekerheid en vrijheid” biedt en adviseerde hij investeerders om nu in de cryptocurrency te stappen voordat het te laat is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!