Santiment: Ethereum-concurrent leidt op het gebied van ontwikkelingsactiviteit

Nieuwe gegevens van het crypto-analyseplatform Santiment onthullen dat een Ethereum (ETH) concurrent van layer-1 de industrie leidt qua ontwikkelingsactiviteit.

In een nieuwe post op X zegt Santiment dat het gedecentraliseerde app-protocol Hedera (HBAR) de cryptoruimte leidt in ontwikkelingsactiviteit gedurende de laatste 30 dagen, en hiermee het smart contract-platform Cardano (ADA) en de layer-2 schaaloplossing Optimism (OP) voorbijstreeft.

Andere opmerkelijke digitale activa op de top 10 lijst van digitale activa met de meeste ontwikkelingsactiviteit zijn onder meer de layer-2 schaaloplossing Polkadot (DOT) en zijn zusterblockchain Kusama (KSM), oracle provider Chainlink (LINK), en het interoperabele blockchainprotocol Cosmos (ATOM):

“Hier zijn de topmunten van crypto qua ontwikkelingsfrequentie. Het team van Hedera is het meest actief geweest in deze periode. De onderstaande lijst is gesorteerd door het tellen van elke niet-redundante activiteit van een project, en het gemiddeld nemen van deze dagelijkse activiteit over de afgelopen 30 dagen: 1) Hedera, 2) Optimism, 3) Cardano, 4) Chainlink, 5) Starknet, 6) Ethstatus, 7) Dfinity, 8) Cosmos, 9) Polkadot, gelijk 9) Kusama Network.”

Bron: Santiment

De grafiek van het marktintelligentiebedrijf geeft aan dat Hedera een ontwikkelingsactiviteitsscore heeft van 552,97 gedurende de laatste 30 dagen, waarmee het zowel Optimism als Cardano overtreft, die scores hadden van respectievelijk 543,13 en 539,53.

In februari vond Santiment dat HBAR op de 6e plaats stond op de top 10 lijst van crypto-activa met de meeste ontwikkelingsactiviteit, achter Cardano, Polkadot, Kusama, Optimism en het publieke gedecentraliseerde netwerk Internet Computer (ICP).

Hedera wordt verhandeld voor $0,0998 op het moment van schrijven, een daling van 1,82% over de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!