Analist voorspelt 200% stijging voor deze meme coin

Een breed gevolgde crypto-analist denkt dat een leidend meme-token in de komende maanden grote sprongen naar boven zal maken.

De analist, die onder het pseudoniem Altcoin Sherpa bekend staat, vertelt zijn 212.900 volgers op het socialemediaplatform X dat Dogecoin (DOGE) met meer dan 200% zou kunnen stijgen vanaf de huidige niveaus:

“DOGE: dit is eigenlijk een geweldige investering op lange termijn. En met lange termijn bedoel ik zoiets als zes maanden of meer. Het gaat iets waanzinnigs doen deze cyclus en zou hier vanaf nog minstens een 3x moeten doen (misschien meer). Het heeft zich 700 dagen opgebouwd, is nog steeds het spandoekmeme voor heel crypto, en is erg ‘veilig’ gezien de marktkapitalisatie/liquiditeit/etc.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

DOGE wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,212.

Met betrekking tot Bitcoin (BTC) zegt Altcoin Sherpa dat het vlaggenschip crypto-activum in een consolidatiefase zit voorafgaand aan een nieuwe stijging:

“BTC: de prijs is hier ongeveer een maand geconsolideerd. Over het algemeen is dit bullish en ik denk niet dat we lager gaan dan die range low op $60.000 (op korte termijn). Verwacht een beetje meer schommeling en dan doen we de volgende stap omhoog. Geen reden om op dit moment bearish te zijn, naar mijn mening.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

BTC wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $70,068.

Als laatste is er het op kunstmatige intelligentie gerichte crypto-project Fetch.ai (FET). Altcoin Sherpa zegt bullish te zijn op FET en dat terugvallen potentiële kansen bieden voor actieve handelaren.

“FET: Hervat de pump. Dit is er een om elke dip op te kopen als je actief handelt. Ik denk dat het er nog steeds extreem sterk uitziet.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

FET wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $3,07.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!