XRP zal in mei $2 bereiken, voordat het zijn hoogste punt ooit bereikt, aldus pro-XRP-advocaat

Crypto-markt enthousiastelingen werden aangemoedigd door de positieve voorspellingen van pro-XRP advocaat Bill Morgan. Hij voorspelt dat de XRP-prijs tegen april of mei zal stijgen naar $2 en suggereert dat dit een mogelijke opmaat kan zijn naar een nieuw recordhoogtepunt (ATH) voor de crypto.

Dit optimisme komt op een moment van brede groei in de crypto-markt, met Bitcoin die vandaag voor het eerst de $73.000 grens doorbreekt, wat het vertrouwen onder investeerders versterkt.

De XRP-prijs zal naar verwachting $2 bereiken voordat het zijn hoogste punt bereikt

Vandaag trok de XRP-crypto de aandacht van investeerders, gesteund door optimisme van pro-XRP-advocaat Bill Morgan. Morgan voorspelt een prijsstijging voor XRP en verwacht dat deze tegen april of mei 2024 $2 zal bereiken, mogelijk voordat het een nieuw all-time high bereikt.

Tegelijkertijd heeft Morgan zijn voorspelling gedeeld en deels de claims van crypto-analist Leb Crypto ondersteund. Leb Crypto voorspelt dat XRP zijn all-time highs uit 2018 zal overstijgen, mogelijk samen met of kort na de halvering van Bitcoin. De analist suggereert ook dat terwijl Bitcoin prijsacties van meer dan $100k ervaart te midden van optimisme over de halvering, altcoins zoals XRP kunnen floreren in de komende weken.

In reactie op Leb Crypto’s voorspelling, uitte Bill Morgan optimisme en erkende hij de mogelijkheid dat XRP eerder dan verwacht $2 zou kunnen bereiken, hoewel het niet zo snel nieuwe hoogtepunten zou bereiken. Ondanks verschillende tijdschema’s deelt Morgan het enthousiasme voor de potentiële prestaties van XRP in de komende maanden.

XRP/BTC en XRP/ETH tonen belofte

Terwijl de anticipatie rond de mogelijke stijging van XRP toeneemt, benadrukt prominente crypto-analist CrediBULL Crypto positieve ontwikkelingen in de XRP/BTC- en XRP/ETH-paren. Opmerkelijk is dat beide paren onlangs bullish divergenties hebben bevestigd op de D3-grafiek, wat wijst op een potentieel moment van overprestatie voor XRP.

XRPBTC Price Chart

Deze observatie van CrediBULL Crypto, gedeeld op het X-platform, benadrukt het groeiende vertrouwen van handelaren in de potentie van XRP om andere cryptocurrencies in de nabije toekomst te overtreffen.

Terwijl XRP aan populariteit wint op de markt, kijken investeerders en enthousiastelingen vol verwachting uit naar ontwikkelingen in de koers, vooral met indicatoren die wijzen op een bullish trend. Met Bitcoin die nieuwe records vestigt en pro-XRP-figuren optimistische voorspellingen doen, blijft het cryptocurrency-landschap dynamisch en vol kansen voor degenen die willen profiteren van het marktsentiment.

Op het moment van schrijven was de XRP-prijs met 1,21% gestegen tot $0,6982, terwijl het handelsvolume met 56,41% was gedaald tot $3,26 miljard. In de afgelopen 24 uur heeft de crypto een hoogste punt van $0,7094 en een laagste punt van $0,6659 bereikt.

XRP Price Chart

Opmerkelijk genoeg stond de XRP-crypto recentelijk op het netvlies van investeerders, zoals blijkt uit zijn stijging van ongeveer 14% in de afgelopen zeven dagen, samen met een maandelijkse sprong van ongeveer 32%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!