Shiba Inu (SHIB) -team waarschuwt gemeenschap voor mogelijke fraude omtrent SHEboshis

Het ecosysteemteam van Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs een belangrijke waarschuwing aan zijn gemeenschapsleden uitgevaardigd, omdat de verwachting toeneemt voor de introductie van een nieuw project.

In een verklaring van Lucie, de marketingspecialist van Shiba Inu, werd verduidelijkt dat het langverwachte project dat bekend staat als “SHEboshis”, een verzameling ERC-404-tokens en NFT’s, nog niet is gelanceerd. Deze waarschuwing komt als een proactieve maatregel om de gemeenschap te beschermen tegen frauduleuze plannen die steeds vaker voorkomen.

Lucie’s waarschuwing benadrukt het belang van waakzaamheid onder Shiba Inu-enthousiastelingen en adviseert hen om mogelijke oplichting in verband met de SHEboshi’s te vermijden. Het initiatief is bedoeld om bestaande Shiboshi-houders in staat te stellen kosteloos SHEboshi’s te slaan bij de officiële lancering. Deze preventieve communicatie maakt deel uit van een bredere inspanning van het Shiba Inu-team om de groeiende dreiging te bestrijden van oplichters die nieuwe ontwikkelingen binnen het ecosysteem exploiteren om onoplettende investeerders te misleiden.

SHEboshi NFT’s: Een nieuw hoofdstuk in de Shiba Inu-saga

De SHEboshi NFT-collectie vertegenwoordigt een belangrijke toevoeging aan het SHIB-ecosysteem, ontworpen om vrouwen te eren en een aanvulling te vormen op de bestaande Shiboshi-verzamelobjecten. Gebruikmakend van de ERC-404 Ethereum-tokenstandaard, wacht de gemeenschap reikhalzend op de lancering van SHEboshi, met verwachtingen voor zijn debuut dit weekend. De introductie van deze NFT-collectie is een mijlpaal voor de gemeenschap en een strategische stap om de waarde en betrokkenheid van het Shiba Inu-ecosysteem te vergroten.

Bij de lancering krijgen geselecteerde Shiboshi-houders de exclusieve kans om gedurende 72 uur gratis SHEboshi NFT’s te kopen. Na deze periode mogen LEASH-tokenhouders de resterende NFT’s gedurende één dag slaan. Na de muntfase zullen de SHEboshis beschikbaar komen voor handel op platforms zoals Uniswap en ShibaSwap, waardoor een bredere toegang en liquiditeit voor deze unieke digitale activa wordt vergemakkelijkt.

Strategische toewijzing van de opbrengsten van SHEboshi

Het Shiba Inu-team heeft een alomvattend plan geschetst voor de toewijzing van de opbrengsten uit de SHEboshi NFT-verkopen, met als doel het ecosysteem en zijn belanghebbenden aanzienlijk ten goede te komen. Volgens de laatste editie van Shib Magazine zullen de inkomsten uit de verkoop van SHEboshi gelijkmatig worden verdeeld, waarbij 50% wordt besteed aan het verbranden van SHIB-ecosysteemtokens: SHIB, LEASH, BONE en de komende Shi en TREAT-tokens. Deze tokenburn-strategie is klaar om het aanbod van deze tokens te verminderen, waardoor hun waarde in de loop van de tijd mogelijk toeneemt.

De overige opbrengsten uit de verkoop van SHEboshi zullen worden verdeeld over verschillende segmenten binnen het Shiba Inu-ecosysteem. Veertig procent van de eerste helft zal het ontwikkelingsteam, de stichting en non-profitinitiatieven ondersteunen, waardoor duurzame groei en bijdrage aan maatschappelijke doelen worden gegarandeerd. De tweede helft van de opbrengst is bestemd voor treasury- en operationele kosten, wat de toewijding van het team aan financiële duurzaamheid en het langetermijnsucces van het Shiba Inu-project onderstreept.

De nieuwe waarschuwing van het Shiba Inu-team onderstreept hun toewijding aan het beschermen van de gemeenschap en het garanderen van een veilige omgeving voor de komende SHEboshi-lancering. Terwijl de gemeenschap wacht op de officiële release, weerspiegelen de nadruk op waakzaamheid en het gedetailleerde toewijzingsplan voor de opbrengsten van SHEboshi de doordachte benadering van het team om het Shiba Inu-universum uit te breiden, terwijl de focus op veiligheid en duurzaamheid behouden blijft.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!