Solana Mobile ontvangt 100.000 pre-orders voor de Chapter 2

Solana (SOL), het blockchain-platform dat bekend staat om zijn snelle en goedkope transacties, heeft opnieuw zijn populariteit aangetoond met het verbluffende succes van zijn tweede generatie smartphone. Binnen iets meer dan een maand na de opening van de voorverkoop heeft Solana’s nieuwste apparaat een opmerkelijke mijlpaal bereikt, met 100.000 pre-orders en maar liefst $45 miljoen aan financiering voor verdere ontwikkeling.

Solana Mobile Chapter 2 overschrijdt de voorverkoopdrempel van 100.000

Met de ongekende vraag naar Solana’s tweede telefoon, ook wel Chapter 2 genoemd, is het bedrijf van plan hiermee door te gaan en deze hopelijk begin 2025 te leveren. In tegenstelling tot traditionele smartphones is de Chapter 2 op unieke wijze geïntegreerd met blockchain-mogelijkheden, waardoor gebruikers verbeterde beveiliging, privacy en gedecentraliseerde applicaties (DApps) direct op hun apparaat kunnen krijgen.

Net als de eerste versie, die voor $1000 verkocht werd en waarvan 20.000 exemplaren in ongeveer een jaar tijd uitverkocht waren, is de Solana Mobile-telefoon ontworpen om functies te integreren, waaronder het kopen, verkopen, vasthouden en gebruiken van cryptocurrencies.

De belangstelling voor Solana-compatibele telefoons neemt toe

Een van de belangrijkste factoren die de overweldigende respons op de smartphone van Solana aandrijven, is vooral de innovatieve benadering van het combineren van geavanceerde hardware met blockchain-technologie. Aangedreven door de robuuste blockchain-infrastructuur van Solana, belooft het apparaat razendsnelle transacties en naadloze integratie met een breed scala aan gedecentraliseerde diensten, variërend van financiën en gaming tot sociale netwerken en meer.

Bovendien benadrukt het succes van Solana’s tweede telefoon de toenemende acceptatie van gedecentraliseerde financiering (DeFi) en non-fungibele tokens (NFT’s) binnen de reguliere consumentenmarkt. Gebruikers zullen rechtstreeks vanaf hun smartphones toegang hebben tot en kunnen communiceren met een divers ecosysteem van DeFi-protocollen en NFT-marktplaatsen.

Een betere, betaalbaardere versie

In reactie op de stijgende vraag naar de Saga, besloot Solana Mobile een meer betaalbare opvolger te lanceren. De Chapter 2 is nu te pre-orderen voor $500, waardoor hij momenteel 50% goedkoper is dan de Saga.

Deze strategische zet komt niet alleen tegemoet aan de vraag van de markt, maar helpt ook om Solana Mobile te positioneren om een breder publiek te bereiken dat geïnteresseerd is in het kruispunt van smartphones en cryptocurrency. Daarnaast werkt het feit dat we ons momenteel in een bull markt bevinden ook mee.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!