Shiba Inu vertoont falling wedge patroon en kan volgens analist stijgen

Shiba Inu (SHIB) heeft een van de meest enthousiaste gemeenschappen in de Web3-scene, en hun vertrouwen in het potentieel van de token om uitdagingen te overwinnen is hoog. Dit optimisme wordt momenteel getoond door gemeenschapslid en analist SHIB KNIGHT op X. Volgens hem is er een intense whale-accumulatie die uiteindelijk de token op een bullish rit in de nabije toekomst zou kunnen sturen.

Volgens de gegevens van SHIB KNIGHT vormt Shiba Inu een dalende wedgepatroon op het wekelijkse tijdsbestek. Hij wees erop dat SHIB-whales de munt intensief hebben gekocht op de $0,00000875 Golden Zone Support.

SHIB KNIGHT / X

Met deze intense accumulatie suggereerde hij dat de prijs van de token op dit niveau verder zou kunnen dalen. Naar aanleiding van deze basis stelde $SHIB KNIGHT dat onder bullish omstandigheden de prijsdoelen van SHIB tussen de $0,00000896 en $0,00001486 kunnen liggen. De prijsdaling van Shiba Inu heeft de munt zien dalen naar een maandelijks dieptepunt van $0,00000846 te midden van intensieve kapitaalvlucht.

Op het moment van schrijven zijn de prijs en marktkapitalisatie van de token met respectievelijk 0,83% gedaald tot $0,00008853 en $5.218.519.898. Ook het enthousiasme om te kopen ziet een bearish sentiment omdat het handelsvolume met 22% is gedaald tot $88.564.332. Ondanks deze vooruitzichten zou de geprojecteerde prijsvloer van $0,00000875, zoals afgeleid door $SHIB KNIGHT, kunnen zorgen voor betere dagen voor de token.

De korte-termijn prijsherstellingen van Shiba Inu zijn afhankelijk van een paar factoren die volledig in het zicht zijn van waarnemers. Het opbouwen van het positieve sentiment dat de prijzen hoger kan drijven, hangt deels af van de vooruitgang in Shibarium, de Layer-2 schaaloplossing van het protocol.

Als nieuwe projecten hun weg vinden naar Shibarium, zou dit kunnen helpen om de vraag naar SHIB op te krikken, wat op zijn beurt een positieve invloed kan hebben op de prijs. Shibarium brandingen zouden ook kunnen helpen bij het uitgebreide aanbodprobleem.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!