Massale consolidatie van cryptotechnologie komt naar Bitcoin

Miljardair Tim Draper herziet zijn kijk op Bitcoin (BTC) en zei dat de massale consolidatie van cryptotechnologie naar het vlaggenschip digitale activum komt. In een nieuw interview met Coin Bureau vergelijkt de durfkapitalist BTC met Microsoft en zei dat het zal fungeren als het belangrijkste platform voor ontwikkelaars binnen de industrie om nieuwe technologieën te lanceren, waardoor effectief gebruikscases voor crypto worden geconsolideerd.

Bovendien, net zoals Microsoft programma’s als Word en Excel heeft gecreëerd, stelt Draper zich voor dat BTC-ontwikkelaars uiteindelijk versies zullen maken van de meer populaire technologieën die zijn uitgebracht via andere crypto-protocollen. Hij zei:

“Wat er met Microsoft gebeurde, was dat het een platform was en ze lieten mensen allerlei dingen doen, en toen kozen ze de dingen die er echt toe deden. Dus ik zie min of meer hetzelfde gebeuren met Bitcoin als platform.

Natuurlijk vond veel van de experimentatie plaats op Ethereum, Solana, Tezos en wat dan ook, maar nu zeggen mensen ‘Oké, dus NFT’s (niet-vervangbare tokens) zijn belangrijk, dus we gaan ordinaals maken op Bitcoin. Oh, oké, dus DeFi (gedecentraliseerde financiën) is belangrijk, [dus] we gaan DeFi op Bitcoin hebben. Oké, smart contracts zijn belangrijk [dus] we gaan smart contracts naar Bitcoin verplaatsen.

Ik denk dat dat gebeurt, en ik denk dat er een beetje consolidatie begint plaats te vinden rond Bitcoin als platform.”

Draper ging verder met te zeggen dat hij gelooft dat het topcrypto-activum qua markt in 2024 het prijsniveau van $250.000 zal bereiken. Hij merkt ook op dat hij denkt dat zodra BTC $250.000 bereikt, het zal blijven stijgen, hoewel hij niet specificeerde waar het uiteindelijk zal landen.

Bitcoin wordt verhandeld voor $43.850 op het moment van schrijven, een kleine stijging in de afgelopen 24 uur. Een stijging naar het doel van Draper zou wijzen op een toename van ongeveer 470%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!