Chainlink gaat tokenisatie van Real World Assets in 2024 nastreven

Het vierde kwartaalrapport van Chainlink onthult wat enthousiastelingen kunnen verwachten voor het komende jaar. Het cryptocurrency-project zal in 2024 verdere integratie van tokenisatie van activa in de echte wereld en TradiFi nastreven. Eerder gaf het prioriteit aan het Cross-Chain Interoperability Protocol, een nieuwe gegevensoplossing, en de introductie van ontwikkelaarsfuncties binnen de LINK blockchain.

Ondertussen zal Chainlink zijn aandacht verleggen van het verbeteren van de transactiesnelheid naar het ondersteunen van projecten met betrekking tot tokenisatie van Real World Assets (RWA), waardoor ze toegankelijker worden voor klanten en de liquiditeit wordt vergroot.

moh.0X / X

Het platform van LINK introduceerde het Cross-Chain Interoperability Protocol in juli om de beveiliging binnen de blockchain te versterken. Dat trok financiële instellingen en banken aan. De strategie van Chainlink voor 2024 laat zien dat het netwerk zal overstappen van het prioriteren van de CCIP-technologie naar het verkennen van de ruimte voor tokenisatie van Real World Assets.

RWA zijn niet-vervangbare of vervangbare tokens die traditionele activa op de blockchain vertegenwoordigen. Chainlink wil de industrie van Real World Assets domineren, waar projecten die de revolutie willen aangaan LINK zullen gebruiken om de overgang te stimuleren.

Bovendien positioneren ontwikkelingen zoals het domineren van de gedecentraliseerde financiële industrie Chainlink voor een rooskleurige toekomst, en houders zouden in 2024 aanzienlijke rendementen kunnen behalen.

Potentieel prijsherstel van LINK Chainlink handelde op $14,43 op het moment van schrijven, een daling van 0,47% in de afgelopen dag. Het steeg bijna 2% in de vorige zeven dagen, en sommige analisten voorspellen positieve omkeringen voor de altcoin.

Bluntz onthulde dat de alt een bullish divergentie vormde. De analist voorspelt een aanzienlijke stijging naar $20, waardoor LINK waardegebieden bereikt die sinds januari 2022 niet meer zijn gezien. Dat zou zich vertalen naar bijna een sprong van 40% vanaf de huidige prijs van de alt. Chainlink toont een veelbelovende toekomst, en houders zouden in 2024 aanzienlijke rendementen kunnen behalen.

Bluntz / X

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!