Bitcoin is bijna klaar voor een nieuwe uitbraak, aldus Bluntz

Een handelaar die het dieptepunt van de bear-markt van Bitcoin (BTC) in 2018 heeft voorspeld, zei dat de crypto-koning bijna klaar is voor een nieuwe opwaartse uitbarsting.

De pseudonieme crypto-analist Bluntz vertelde aan zijn 226.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat Bitcoin momenteel consolideert binnen een bull flagpatroon. Volgens de analist suggereert het doorbreken van het bullish voortzettingspatroon dat BTC zal stijgen tot ongeveer $37.000:

“Dit zijwaartse patroon is nog steeds intact op BTC.

Het is wild dat we met overtuiging de $32.000 doorbraken, vasthielden en nu acceptatie hebben gevonden boven de $34.000.

De twijfel en ongeloof blijven hangen, en berenmarkt-PTSS (posttraumatische stressstoornis) is wijdverbreid.”

De analist gaf ook aan dat het handelsbereik van Bitcoin begint te vernauwen, wat aangeeft dat er binnenkort een grote beweging op komst is:

“BTC begint nu behoorlijk strak op te rollen. We zouden binnenkort een beslissing over de richting moeten krijgen.

Mijn weddenschappen staan op een opwaartse uitbraak.”

Als we uitzoomen, zei Bluntz dat Bitcoin er nu uitziet alsof het zijn stijgingen tijdens de laatste bull-cyclus zal herhalen. De handelaar deelde een grafiek waarop te zien is dat BTC uit zijn accumulatiezone breekt en stijgt tot wel $60.000. Hierbij gaf hij aan:

“Onderschat nooit de kracht van een wekelijkse breakout op hoog tijdsbestek op BTC.

Ik geloof dat deze huidige vergelijkbaar zal zijn met die van oktober 2020 en april 2019.

Het maakt niet uit of je op korte termijn bearish bent of wat dan ook. Zorg er altijd voor dat je een stapel hebt weggelegd die je niet verhandelt.”

Op het moment van schrijven wordt BTC verhandeld voor $34.552.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!