Kiyosaki: Bitcoin gaat van $30.000 naar $135.000

Robert Kiyosaki, de auteur van “Rich Dad Poor Dad,” verwacht dat de prijs van Bitcoin $135.000 zal bereiken. Hij voorziet ook aanzienlijke groei in de prijs van goud, dat in de nabije toekomst $3.700 zou kunnen bereiken. In tegenstelling tot dat, heeft de bekende auteur gewaarschuwd dat spaarders van Amerikaanse dollars, die hij “nepgeld” noemt, problemen zullen ondervinden.

Robert Kiyosaki’s prijsvoorspellingen voor Bitcoin, Goud en Zilver

De auteur van “Rich Dad Poor Dad,” Robert Kiyosaki, deelde zijn verwachtingen over de toekomstige prijzen van goud, zilver en Bitcoin (BTC) in een bericht op het sociale mediaplatform X op vrijdag. “Rich Dad Poor Dad” is een boek uit 1997 dat is geschreven door Kiyosaki en Sharon Lechter. Het heeft meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van de New York Times gestaan. Er zijn meer dan 32 miljoen exemplaren van het boek verkocht in meer dan 51 talen en in meer dan 109 landen.

“Goud zal binnenkort door de $2.100 breken en dan omhoog schieten. Je zult wensen dat je goud had gekocht onder de $2.000. De volgende halte is goud $3.700,” schreef Kiyosaki, eraan toevoegend dat hij verwacht dat de prijs van zilver zal stijgen van $23 naar $68 per ounce. De beroemde auteur ging verder:

“Bitcoin test $30.000. De volgende halte is Bitcoin $135.000… Spaarders van nepdollars zijn in de problemen. Vertel alsjeblieft aan je vrienden om wakker te worden. Wees voorzichtig.”

Op dinsdag legde Kiyosaki uit op X: “Inflatie maakt de armen en de middenklasse armer omdat zij werken voor en sparen in dollars. Maar inflatie maakt de rijken rijker. Waarom? Omdat de rijken van vandaag werken voor en sparen in goud, zilver en Bitcoin.” Hij heeft op meerdere momenten fiatvaluta, inclusief de Amerikaanse dollar, “nepgeld” genoemd, terwijl hij goud en zilver beschouwt als “Gods geld” en Bitcoin als “het geld van het volk.”

De beroemde auteur benadrukte ook eerder dat cryptocurrency de toekomst is en voorspelde dat fiatvaluta “op zijn retour” is. Hij heeft herhaaldelijk de alarmbel geluid over het mogelijke einde van de Amerikaanse dollar.

Vorige maand zei Kiyosaki dat hij verwacht dat Bitcoin “onschatbaar” zal worden als de Federal Reserve een centrale bank digitale valuta (CBDC) lanceert. Hij adviseerde ook investeerders om vandaag nog BTC te kopen en voorspelde een sterke vraag naar cryptocurrency als de aandelen-, obligatie- en vastgoedmarkten instorten.

Kiyosaki heeft meerdere voorspellingen gedaan met betrekking tot de prijzen van Bitcoin, goud en zilver. In augustus verklaarde hij dat bij een wereldwijde economische crisis de prijs van Bitcoin zou stijgen naar $1 miljoen, met goud dat $75.000 zou bereiken en zilver dat zou stijgen naar $60.000. In februari zei hij dat de prijs van Bitcoin naar verwachting $500.000 zal bereiken tegen 2025, terwijl goud wordt verwacht te stijgen naar $5.000 en zilver naar $500 binnen dezelfde termijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!