Polygon 5% omhoog nadat het gaat samenwerken met Casio

Polygon (MATIC) wurmt zich vandaag uit zijn aanhoudende bearish neerwaartse trend op de markt, aangezien het van eigenaar wisselt tegen een prijs van $0,5554, nadat het in de afgelopen 24 uur met maar liefst 5% is gestegen.

De huidige vooruitzichten laten ook zien dat Polygon op een springplank staat, als zijn zeven-daagse vooruitzicht in het juiste perspectief wordt geplaatst. De opleving van Polygon hangt opmerkelijk genoeg af van zijn nieuwste samenwerking met de elektronicafabrikant Casio, die van plan is zijn iconische G-Shock-horloge non-fungible token (NFT) makerpas te lanceren op de Layer 2 schaaloplossing.

De makerpas zal toegang verlenen aan innovators om toegang te krijgen tot een toegewijd Discord-kanaal voor het project. Volgens de update zullen er ongeveer 15.000 op NFT gebaseerde G-Shock-makerpassen zijn, die gebruikers vanaf 23 september kunnen claimen. Er zijn verschillende distributiefasen voor G-Shock NFT-passen, en klanten van Casio met het Casio ID van het bedrijf kunnen deelnemen aan de predistributiefase van 23 tot 26 september, terwijl het grote publiek kan deelnemen aan de distributiefase van NFT van 26 tot 29 september.

Zoals Casio opmerkt, is het belangrijkste doel achter de G-Shock NFT-passen eenvoud en inclusie, wat benadrukt waarom het bedrijf Polygon heeft gekozen als zijn voorkeursketen. Polygon staat op het punt om in de nabije toekomst meer opwaartse trend te vertonen vanwege zijn groeiende ecosysteem. Het afgelopen jaar heeft Polygon omarming gezien van meer instellingen die zich een weg banen naar het bredere Web3.0-ecosysteem om hun NFT-engagementpassen te lanceren.

Met deze omarming van Polygon zal de vraag naar MATIC naar verwachting op korte termijn toenemen, wat opwaartse druk op de prijs zal uitoefenen. Polygon handelt momenteel op ongeveer 81% onder zijn hoogste waarde ooit (ATH), wat impliceert dat het meer neiging heeft om de groei tegemoet te komen die naar het ecosysteem zal komen via zijn reeks partnerschappen over de hele linie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!