Burniske: markten op het punt bearish sentiment te veranderen

Cryptoinvesteerder Chris Burniske heeft aangegeven dat het sentiment aangeeft dat de markten voor digitale activa zich voorbereiden op een ommekeer naar boven. Burniske vertelde namelijk aan zijn 262.000 volgers op het social mediaplatform X dat een door krediet veroorzaakte correctie de markten lager zou kunnen sturen.

Desondanks zei de investeerder dat de correctie in het grotere plaatje waarschijnlijk slechts een nieuwe hobbel op de weg zal zijn voor crypto. Hij gaf het onderstaande aan:

“We naderen het punt waarop mensen te consensusbearish worden – iedereen is voorzichtig. Misschien krijgen we een kredietgebeurtenis en een inzinking, maar gezien hoe ver we al zijn gedaald, zal het waarschijnlijk klein zijn. Om eerlijk te zijn, zou het me niet verbazen als we in plaats daarvan een positieve verrassing krijgen die mensen verrast.

Hoe dan ook… [ik ben] op mijn gemak, houd vast, en verzamel.”

Burniske, voormalig hoofd van crypto bij ARK Invest en huidige partner bij durfkapitaalfirma Placeholder, heeft onlangs gewaarschuwd voor “bodemgieren”, oftewel degenen die lagere prijzen voorspellen, maar toch niet van plan zijn om hoe dan ook lang te gaan. Hij voegde hieraan het volgende toe:

“Terwijl 2019 nuttige context biedt, denk ik niet dat BTC, ETH en SOL nieuwe dieptepunten zullen bereiken in 2023 – 2022 was naar mijn mening het dieptepunt.

Dat betekent niet dat we geen tik krijgen, maar als ik gelijk heb, betekent het dat de langetermijnopwaartse trend zal doorgaan tot in 2024 en 2025 – wees op je hoede voor bodemgieren die nooit zullen kopen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!