Shytoshi Kusama houdt toespraak over de toekomst van Shiba Inu (SHIB)

Zoals wij gisteren aangaven, gaf de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB), Shytoshi Kusama, gisteren een toespraak op de 5e editie van de Blockchain Futurist Conference in Toronto, Canada. Tijdens deze toespraak belichtte Kusama een aantal belangrijke onderwerpen binnen de crypto-industrie en de toekomst van Shiba Inu.

Kritiek op gecentraliseerde machtsstructuren

Kusama begon door de groeiende behoefte aan verandering binnen de mensheid aan te pakken. Hij benadrukte de uitdagingen waar velen mee te maken hebben als gevolg van inflatie en andere wereldwijde crises, waaronder natuurlijke en onnatuurlijke rampen, oorlogen en geruchten over oorlogen.
Hij benadrukte dat deze uitdagingen niet toevallig zijn en bekritiseerde de gecentraliseerde machtsstructuren. Hij stelde dat we ons vertrouwen hebben gesteld in de geheimen van enkelen in plaats van de kracht van velen.

De kracht van memes en wereldwijde verandering

Kusama stelde de vraag of een meme, die als grap begon, blijvende wereldwijde verandering teweeg kan brengen.

Hoewel velen het idee misschien zouden afwijzen en denken “het is gewoon crypto”, benadrukte Kusama dat Shiba Inu op een ander traject zit. Hij noemde dat terwijl veel concurrenten zich uitsluitend richten op technologie, de kracht van SHIB ligt in zijn gemeenschap, het “SHIB Army”.

De unieke positie van SHIB

Kusama benadrukte de prestaties van het Shiba Inu-project, waarbij hij noemde hoe ze records hebben gebroken, websites hebben overspoeld met verkeer en hebben bereikt wat velen voor onmogelijk hielden. Hij benadrukte tevens de gedecentraliseerde aard van het project en de op gemeenschap gebaseerde aanpak, die het onderscheidt van anderen.

Kusama kondigde tevens de onthulling aan van een belangrijk document dat bekend staat als het “Shib Paper”, dat gratis aan het publiek zal worden vrijgegeven.

44 beginselen om te zegevieren in crypto

Kusama introduceerde een gids vol oude wijsheid gecombineerd met zijn persoonlijke ervaringen van drie jaar in de crypto-ruimte. Deze gids, voorlopig getiteld “De 44 beginselen om te zegevieren in crypto”, is voornamelijk bedoeld voor nieuwkomers. Hij kondigde de creatie aan van maximaal 10.000 exemplaren, elk door hem ondertekend en voorzien van een exclusieve geur. Elk van deze verzamelbare exemplaren heeft een prijs van één Ethereum (ETH).

Conclusie

Kusama sloot zijn toespraak af door dankbaarheid te uiten aan de gemeenschap en de collectieve kracht van hun geesten te benadrukken om de onrechtvaardigheden in de wereld recht te zetten.
Hij stelde een retorische vraag over deelname aan een revolutie die niet op televisie werd uitgezonden, waarbij hij hintte naar de gedecentraliseerde en grassroots aard van de Shiba Inu-beweging.
De toespraak eindigde met de afsluiting: “Met oprechte groet, Shytoshi Kusama via AI uiteraard”, gevolgd door de uitdrukking “Eer aan Shib”.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!