Bètaversie van Shibarium is eindelijk live!

Een bètaversie van Shiba Inu’s (SHIB) langverwachte layer-2 schaaloplossing Shibarium is officieel live gegaan. Zo zei de pseudonieme ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor het project, Shytoshi Kusama, dat zijn team de schakelaar heeft omgedraaid en dat vroege bètatesters nu het testnet kunnen gebruiken.

De ontwikkelaar waarschuwde cryptohandelaren echter dat tokens op het testnet, dat het Puppynet is genoemd, op geen enkele manier investeringen zijn. Hij gaf het volgende aan:

“Voor de TLDR-mensen is dit een open vroege bètatest, dus ga je gang, je hebt er nu toegang toe! De officiële RPC-website van Shibarium is hier beschikbaar.

Alle tokens op Puppynet zijn NIET ECHT. Geef je zuurverdiende SHIBS niet uit aan deze tokens als je ze ziet, ongeacht hoe hard mensen, wie dan ook, shills.”

Shibarium is een op Ethereum gebaseerde layer-2 blockchain vergelijkbaar met Polygon (MATIC). Het project werd voor het eerst aangekondigd in mei 2021 en is sindsdien gestaag doorontwikkeld. Het is ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen snelle, goedkope en zeer schaalbare applicaties te maken.

Zodra de bètatest is voltooid, zal het platform een ​​nieuw ecosysteem van aangepaste tokens voortbrengen die kunnen worden verhandeld met Bone ShibaSwap (BONE) om voor gas te betalen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!