XRP Flare Networks

Ripple vs. SEC: Beide partijen kunnen schikken voor december 2022, aldus topadvocaat

Jeremy Hogan, een topadvocaat en partner bij advocatenkantoor Hogan & Hogan, is van mening dat het niet valt uit te sluiten dat er binnenkort een schikking kan komen in de lopende zaak tussen Ripple en de SEC. Volgens Hogan zou er tot eind november een schikking kunnen komen tussen de partijen.

De beweringen deed Hogan naar aanleiding van een tweet van een XRP-holder. In deze tweet probeerde de Ripple-holder te zien of de partijen deze maand konden schikken, waar Hogan een jaar geleden op speculeerde. De holder zei het volgende:

“Hallo Jeremy! Ongeveer een jaar geleden verklaarde u dat rond 13 september de meest waarschijnlijke afwikkelingsdatum zou zijn… Gelooft u nog steeds dat dit zou kunnen gebeuren?

Hogan gaf het volgende aan op de vraag van de XRP-holder:

“Hoogstwaarschijnlijk. De afwikkelingstijd is van nu tot eind november omdat de kaarten op tafel zullen liggen.”

De rechtszaak tussen Ripple en de SEC duurt al meer dan een jaar, waardoor de prijs van XRP ook zwaar is beïnvloed. De holders van XRP zullen nog wat langer moeten doorbijten in deze tijd, omdat zij hopen dat de partijen voor eind maart 2022 een akkoord zullen bereiken.

Beide partijen lijken niet op korte termijn tot een schikking te kunnen komen. Terwijl de SEC van Ripple een zondebok wil maken, wil het blockchainbedrijf een einde maken aan de strenge regelgevingspraktijken van de SEC in de crypto-sector.

Een aantal deskundigen zijn echter van mening dat een schikking op basis is van de ontwikkelingen in de rechtszaak. De rechtbank heeft erop aangedrongen dat de SEC de interne documenten produceert die hebben geleid tot de formulering van de controversiële toespraak van William Hinman.

De SEC probeerde de documenten uit de handen van Ripple te houden wat niet gelukt is. Rechter Sarah Netburn ging namelijk niet akkoord met de motie van de SEC. Momenteel zet de SEC zich nog steeds in om de documenten te bewaren en John Deaton, de advocaat en vertegenwoordiger van meer dan 72.000 XRP-holders, gelooft dat het bureau waarschijnlijk een schikking zal treffen met Ripple in plaats van het document openbaar te maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN