Crypto.com UEFA

Crypto.com trekt zich terug uit sponsordeal met de UEFA Champions League

De bekende cryptocurrency-beurs Crypto.com heeft zich naar verluidt teruggetrokken uit een sponsorovereenkomst ter waarde van honderden miljoenen dollars met de UEFA Champions League.

Volgens een nieuw rapport van Sports Business is Crypto.com, een merk dat bekend staat om zijn samenwerking met grote sportcompetities, niet langer geïnteresseerd in samenwerking met de Union of European Football Associations (UEFA).

De uitwisseling van digitale activa liep weg van een deal voor vijf seizoenen af ter waarde van ongeveer $99,9 miljoen per jaar. Het rapport zegt dat de deal in principe en in de meest vergevorderde stadia van de onderhandelingen tot stand was gekomen, maar instortte voordat de twee partijen er officieel voor konden tekenen.

Volgens het rapport had het abrupte einde van de onderhandelingen niets te maken met de neergang van de cryptomarkten dit jaar. Het gaf aan dat Crypto.com besloten had zich terug te trekken nadat het + juridisch advies had ingewonnen over zijn besprekingen met nationale regelgevers in een aantal belangrijke Europese landen, waaronder Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië, over hoe de juiste licenties te verkrijgen die nodig zijn om in deze gebieden actief te zijn, aldus het rapport.

Zoals gezegd is de beurs verschillende samenwerkingen aangegaan met grote sportcompetities. Zo tekende het vorig jaar een deal van $700 miljoen om de naam van de thuisbasis van de NBA’s Los Angeles Lakers en Los Angeles Clippers te veranderen in Crypto.com Arena. Tevens kondigde het eerder een samenwerkingen aan met de Australian Football League (AFL), Formule 1, de Italiaanse voetbalcompetitie Serie A en met de UFC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN