Crypto.com wordt officiële partner van de UFC

Crypto.com heeft aangekodigd dat het een langdurige samenwerking is aangegaan met de grootste mixed martial arts-organisatie, Ultimate Fighting Championship (UFC), voor on-site advertenties en media-uitzendingen.

Het cryptobedrijf zal promotie krijgen bij de wereldwijde fanbase van 625 miljoen mensen van de UFC. Door de deal kan Crypto.com branding plaatsen op de vechtuitrusting en kleding van de UFC. Het bedrijf zal ook profiteren van “enorme exposure” tijdens alle Pay-Per-View-events en de Contender Series van het bedrijf. De branding zal ook te zien zijn op de content van de UFC die digitaal of via social media wordt uitgezonden, met een wereldwijd bereik van 900 miljoen kijkers.

In een reactie op de deal zei UFC-president Dana White het volgende:

“Geen enkel bedrijf heeft meer gedaan om de populariteit van vechtsporten te vergroten dan UFC, en nu zijn we één van de grootste sportmerken ter wereld. We kunnen Crypto.com helpen meer mensen over de hele wereld te bereiken door de kracht van ons merk.”

Kris Marszalek, de mede-oprichter en CEO van Crypto.com, toonde ook optimisme over de samenwerking en merkte op dat het het “begin van een lange relatie met UFC” markeert.

Crypto.com biedt crypto-gerelateerde diensten zoals portefeuilles, VISA-kaarten, betalingen, handel en andere rentedragende producten. De samenwerking met de UFC is echter niet de enige grote marketingdeal van Crypto.com in de sportwereld. Het bedrijf werd onlangs een wereldwijde partner van de Formule 1 en tekende een sponsorovereenkomst met het raceteam van Aston Martin.