Cardano koers

Cardano is nu compatibel met Ready Player Me

Cardano is nu compatibel met Ready Player Me, een standaard avatar-platform voor de metaverse dat wordt gebruikt in meer dan 2500 games en apps, volgens een recente aankondiging. Met Ready Player Me kunnen gebruikers een full-body 3D-avatar maken met een selfie en deze gebruiken in de metaverse.

Cardano’s eerste metaverse, Pavia, zal het Ready Player Me-platform gebruiken voor zijn 3D-avatars, waar de volledige details binnenkort van worden onthuld. Tevens kondigde Pavia afgelopen week een aantal grote updates aan, waaronder wijzigingen in de virtuele wereldkaart en de lancering van een nieuwe versie van de website van het project.

Cardano blijft doorontwikkelen

Momenteel bouwen 1.045 projecten voort op Cardano, terwijl recentelijk 93 projecten op Cardano zijn gelanceerd. Het aantal NFT-projecten is 6.304, terwijl de native tokens van Cardano 5,6 miljoen bedragen. Plutus-scripts stonden op 2.981, terwijl Github-commits in totaal 2.615 bedroegen voor de week.

Tevens hebben de ontwikkelaars achter het project op 3 juli het Cardano-testnet geüpdate naar Vasil. Na de hardfork-aankondiging van de upgrade van het testnet ging het werk echter verder, te beginnen met de initiële node v.1.35.0.

De ontwikkelaars gingen verder met het werken aan nodes v.1.35.1 en v.1.35.2. In de meest recente wekelijkse update rapporteerde IOG het werk dat de Cardano-teams in de loop van de week hebben gedaan om de bugs in node v.1.35.2 op te lossen. Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor de release van node v.1.35.3.

IOG bleef ook werken aan een cryptografische primitieve implementatie nadat het Plutus-kostenmodel was bijgewerkt op het Vasil-testnet. In de loop van de week zijn de Plutus-tools bijgewerkt naar de nieuwste Vasil-node-versie. Evenzo is de Plutus-contractemulator bijgewerkt om te werken met transacties uit het Babbage-tijdperk.

Zoals gemeld door CryptoBenelux, liet Kevin Hammond, IOG’s technisch manager, doorschemeren dat er een paar weken vertraging zou kunnen zijn voor de lancering van het Vasil-mainnet tijdens het Cardano360-evenement.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN