Bexplus 1 (3)

99% daling in 24 uur? Enkele diepgaande analyses en reflecties achter LUNA’s ineenstorting

De cryptomarkt heeft de laatste tijd gevochten tegen een gevaarlijke storm. Op 13 mei daalde de prijs van LUNA, die de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen, tot $0,005. In feite is de LUNA sinds mei aan zijn neerwaartse reis begonnen. Qua prijs kelderde LUNA met meer dan 99% in 24 uur, van ongeveer $1,00 op 11 mei tot een dieptepunt van minder dan $0,0083 op een bepaald moment in de ochtend van 12 mei. De ingestorte cryptocurrency wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,02719, na minder dan 40 dagen geleden te zijn geprijsd op een hoogtepunt van meer dan $119. Geconfronteerd met het dieptepunt van LUNA, is de paniek van veel mensen steeds duidelijker geworden. LUNA’s duik zou zelfs een voorbode kunnen zijn.

De inherente kenmerken van algoritmische stablecoins droegen bij aan de daling

In tegenstelling tot Tether’s USDT of Circle’s USDC, die worden gedekt door fiat-geld of gelijkwaardige activa, is Terra ontworpen om de koppeling te behouden via een wiskundig algoritme en actieve handel. Onlangs is de UST “losgekoppeld” van zijn waarde van $1 voor een hoge verkoopdruk vanwege de enorme afvoer van Anchor.

Omdat ze verbonden zijn door on-chain mint-and-burn-mechanica, leidde die enorme kortsluiting tot scherpe dalingen op zowel UST als zijn zustertoken LUNA. Toen gebeurde de “de-peg”. Toen de handelaren zich realiseerden dat $1 aan LUNA niet langer $1 aan UST was, werden ze insolvent. Als gevolg hiervan crashte de LUNA met 98% van zijn prijs en verloor het grootste deel van zijn marktkapitalisatie.

Wat kunnen we leren van LUNA?

In het licht van zo’n inzinking in de LUNA, hebben veel beleggers misschien een zorg in hun hart: hoe kan ik voorkomen dat mij zo’n ineenstorting overkomt?

In feite bepalen de kenmerken van altcoins de volatiliteit en het hoge risico van LUNA. In termen van risicoweerstand zijn de reguliere valuta’s (Bitcoin, Ethereum, enz.) ongetwijfeld sterker. De Bitcoin-markt is de laatste tijd echter niet stabiel. De markt is in een koude winter – gehuld in een bearmarkt. Maar er zijn nog steeds handelaren die meer dan 1000% van de ROI verdienen in een bearmarkt, in feite kan elke handelaar met een hefboomwerking van 100x zijn ROI vermenigvuldigen.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

Hoe werkt 100x hefboomwerking?

In feite is 100x hefboomwerking nauw verwant aan margehandel. Margehandel wordt vaak hefboomhandel genoemd. Marge is het minimale percentage van het bedrag dat de handelaar als onderpand nodig heeft om een ​​verhoogde positie te openen. Hefboomwerking is het bedrag waarmee u uw positie tijdens het handelen kunt vermenigvuldigen. Dus als een margehandelaar een transactie opent met een hefboomwerking van 100x, kunnen ze hun blootstelling en potentiële winst met 100 keer vermenigvuldigen. Laten we een voorbeeld gebruiken om te illustreren hoe 100x leverage werkt. Ervan uitgaande dat we 1 BTC gebruiken om een ​​long contract te openen wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $30.000. Een dag later stijgt de prijs van Bitcoin naar $35.000. De winst zal ($35.000 – $30.000) * 100 BTC / $35.000 * 100% ≈ 14,2 BTC zijn, waardoor de ROI 1420% is.

Aanbevolen platform met 100x hefboomwerking

Bexplus, een gerenommeerd crypto-futures-handelsplatform dat is geaccrediteerd door de Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business), biedt 100x leverage futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Ondertussen vereist het geen KYC en is het populair bij 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies.

100% stortingsbonus: herlaad 1 BTC = 2 BTC op uw account

De 100% stortingsbonuscampagne van Bexplus helpt elke handelaar ook om zijn winst zoveel mogelijk te maximaliseren, ongeacht in een bullish of een bearish markt. Als u 1 BTC opwaardeert, staat er 2 BTC op uw account en kunt u met de 2 BTC handelen om meer winst te maken. U kunt ook de met de bonus verdiende winst opnemen. Met deze 100% bonus, in het bovenstaande voorbeeld, kun je 14,2×2=28.4 BTC verdienen, waardoor je ROI 2840% wordt. Aandacht! Er kunnen maximaal 10 BTC-bonussen worden verkregen.

Copy Trading: laat superieure handelaren winst voor u maken

Copy trading geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om een ​​veteraan te worden. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren om uitstekende handelaren geld voor u te laten verdienen. Met Copy trading kunt u ook het aandeel van uw copy order aanpassen, take profit en stop loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers. Het is een win-winstrategie voor zowel de veteraan als de beginner.

Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomwerking.
Een Bitcoin-portemonnee met een rentepercentage op jaarbasis van maximaal 21%.
● Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie binnen enkele minuten.
● Intuïtieve en complete app in de Apple App Store en Google Play.
● 7/24 uur een-op-een service om uw problemen op elk moment op te lossen.
● Snelle opname zonder enige tijdslimiet en zonder aanbetaling.

De banner van reguliere valuta’s zal nooit vallen. Het maakt niet uit in termen van anti-risicovermogen of volatiliteit, reguliere valuta’s hebben onvergelijkbare voordelen. Bexplus biedt tools met de hoogste winstmarges zodat elke handelaar zijn eigen maximale winst kan behalen. Klik hier om u nu te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN