Terra LUNA

Terra zet bullish-momentum voort ondanks onzekerheid

De algehele crypto-markt reageerde goed met een behoorlijke rebound ondanks de onzekerheid die boven de investeringsmarkten hangt. De traditionele en populaire cryptocurrencies herwonnen de vorige niveaus en Terra (LUNA) slaagde er zelfs in om een weerstandsniveau te doorbreken. De prijs van LUNA laat goede mogelijkheden zien om de all-time high te testen, maar een pullback is het meest waarschijnlijke. Het support-level rond de $60 lijkt het niveau waar de prijs eerst heen gaat, voordat er eventuele beweging omhoog kan worden gerealiseerd.

Eerder deze week zorgden de militaire operaties in Oekraïne voor een brede impact naar beneden voor de wereldwijde markten. Ook werden de cryptocurrencies flink geraakt. Bitcoin, Ethereum en alle andere tokens gingen met dubbele cijfers naar beneden. Het was LUNA die de verliezen op die dag kon beperken en de bullish trend kon handhaven. Vandaar dat dit teken van kracht kan worden gezien als een poging tot de all-time high.

Bron: TradingView

De prijskoers van LUNA handhaafde een uptrend sinds het begin van de trend in augustus 2021. Na het doorbreken van de all-time high op $100 ging de prijs echter naar beneden. Het verloor uiteindelijk de trendlijn en de prijs ging veel lager.

Na een opmerkelijke reeks uptrends van de afgelopen 3 tot 4 dagen doorboorde de LUNA-prijs echter de trendlijn en stond op het punt om een van de cruciale niveaus te testen. Momenteel is er sprake van verlies aan momentum met een tussentijdse pullback. Het handelsvolume is echter in het voordeel van de bulls en een test van de levels rond $70 kan binnenkort een mogelijkheid zijn. Mocht dit het geval zijn is $80 het enige significante weerstandsniveau wat LUNA van een all-time high kan weerhouden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN