Robinhood

Robinhood CEO vertelt zijn optimistische plan voor 2022

De CEO van handelsplatform Robinhood, Vlad Tenev, erkent dat gebruikers schreeuwen om nieuwe crypto-activa die op de app worden vermeld.

Tenev zegt in een earnings call dat er meer crypto-activa aan het platform zullen worden toegevoegd in de toekomst:

“We hebben dus hardop van klanten gehoord. We weten dat ze meer cryptocurrencies op het platform willen… We voelen ons zeer zeker over de munten die we op het platform hebben, en we zijn van plan om meer munten toe te voegen in de toekomst, waarvan we willen dat we het voorzichtig doen.”

Terwijl de commissievrije handelsapp meer crypto-activa op de lijst wil zetten, zegt Tenev dat het bedrijf ervoor wil zorgen dat de kandidaten geen niet-geregistreerde munten zijn:

“De belangrijkste zorg bij het toevoegen van een groot aantal munten is dat platforms die er veel van toevoegen, niet-geregistreerde munten zouden kunnen toevoegen. Ze houden de ruimte nauwlettend in de gaten. Wij zijn weloverwogen. We willen voorkomen dat de SEC [U.S. Securities and Exchange Commission] registratievereisten voor cryptocurrencies in werking stelt.”

Tenev voegt eraan toe dat de klanten van de handelsapp ook immense interesse hebben getoond in non-fungible tokens (NFT’s):

“Ja, we hebben deze [NFT] ruimte ook zorgvuldig in de gaten gehouden. We weten dat er veel klantinteresse is op dit gebied, en we hebben ons crypto-team laten groeien en investeren zwaar in crypto.”

De Robinhood CEO zegt ook dat de ambities van de handelsapp voor 2022 plannen voor wereldwijde expansie omvatten:

“We hebben agressieve doelen gesteld om dit jaar te beginnen met het internationaal openen van ons crypto-platform. Dus we zijn niet in staat om precies te zeggen wanneer of welke landen, maar ik zou je zeggen, internationaal is vooral interessant voor crypto, die is gebouwd om standaard wereldwijd te zijn. En een wereldwijd bedrijf zijn is de kern van onze visie.

We kijken ernaar uit om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en Robinhood over de hele wereld beschikbaar te maken. We denken dat daar een enorme kans ligt.”

Kortom, de CEO van Robinhood heeft grote plannen met het bedrijf. Hij is vooral bezig met het expanderen van zijn team, en hierdoor meer mogelijk te maken in de crypto ruimte.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN