Adidas Originals

Adidas Originals werkt samen met Coinbase

Adidas Originals, een submerk van het Duitse sportkledingkledingbedrijf Adidas, heeft een samenwerking aangekondigd met de grote Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase. De samenwerking zal zich waarschijnlijk gaan richten op de metaverse, vooral gezien het feit dat het sportmerk ook een samenwerking aankondigde met metaverse-project The Sandbox (SAND). Het bedrijf tweette het volgende:

“We zijn een samenwerking aangegaan met Coinbase. Waarschijnlijk niets.”

Adidas Originals heeft niet gereageerd op een verzoek om meer informatie over de samenwerking. Het merk toonde echter interesse in de metaverse in een tweet twee dagen voorafgaand aan de aankondiging van het partnerschap en suggereerde:

“adiVerse iemand? Wat moeten we samen bouwen in The Sandbox?”

Als gevolg van deze samenwerking, vertelde een woordvoerder van Coinbase het volgende aan The Block:

“Het is een zeer positieve ontwikkeling om te zien dat meer bedrijven de crypto-economie betreden. We kijken ernaar uit om alle kansen voor merken in deze groeiende ruimte te zien.”

Hoewel de exacte details van beide samenwerkingen spaarzaam zijn, lijkt het erop dat het sportmerk zich wil gaan concentreren op het uitbrengen van metaverse kleding, een groeiend onderwerp dat tot nu toe voornamelijk door high fashion-merken is onderzocht.

Een ander mogelijk aandachtsgebied kunnen non-fungible tokens (NFT’s) zijn, waarvoor Coinbase een speciale service ontwikkelt. Adidas kondigde eerder dit jaar de organisatie aan van een NFT-drop met Jacksonville Jaguars quarterback Trevor Lawrence. Het zou dus kunnen zijn dat het bedrijf binnenkort een nieuwe collectie gaat uitbrengen op Coinbase. We wachten het geduldig af.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN