Blockchain.com

Polygon kondigt samenwerking aan met DraftKings

Polygon (MATIC) heeft onlangs een strategische samenwerking aangekondigd met DraftKings, een bekende Amerikaanse fantasy-gaming-operator. Door de samenwerking zullen beide ondernemingen de adoptie van Web3 en NFT’s bevorderen. Daarnaast zal Polygon gebruik maken van de digitale sportexpertise van DraftKings om een ​​nieuw publiek kennis te laten maken met NFT’s.

Tevens werd duidelijk dat DraftKings nu de mogelijkheid heeft om mogelijk bij te dragen aan het bestuur van Polygon en het netwerk te helpen beveiligen als een validatornode met een eigen staking pool. Paul Liberman, mede-oprichter en president van product en technologie bij DraftKings, zei het volgende:

“Schaalbaarheid en duurzaamheid blijven cruciale uitdagingen van blockchain-technologie, dus terwijl we vandaag de basis leggen voor de visie van DraftKings Marketplace morgen, zijn de enorme inzichten en bewezen producten van Polygon rond schaalbare oplossingen van onschatbare waarde. Hoewel DraftKings Marketplace nog in de kinderschoenen staat, zijn we optimistisch over de mogelijkheden die blockchain, NFT’s, cryptocurrency en meer zullen bieden terwijl we ons voorbereiden op Web 3.0 naast Polygon en de nieuwe innovaties voor digitale verzamelobjecten.”

Polygon al geholpen de DraftKings Marketplace uit te brengen, een virtueel verzamelobjectplatform dat op NFT gebaseerde airdrops en secundaire transacties mogelijk maakt. Klanten kunnen de vermeldingen op het platform doorlopen om deel te nemen aan de evenementen. Verschillende NFT-drops waren onmiddellijk uitverkocht op het moment dat ze op het platform werden gedropt, dus over interesse mag het platform niet klagen.

Met de optie om validator te worden, zou DraftKings kunnen deelnemen aan het proof-of-stake consensusprotocol van Polygon door blokken te produceren, toe te treden tot het bestuur van Polygon en bij te dragen aan netwerkbeveiliging. Sandeep Nailwal, mede-oprichter van Polygon,

“Door gebruik te maken van de technologie van Polygon, zal DraftKings de verscheidenheid en mogelijkheden van DraftKings Marketplace kunnen uitbreiden voor een verbeterde gebruikerservaring met nog meer exclusieve inhoud en drops. DraftKings Marketplace biedt fans en verzamelaars al een naadloze manier om authentieke digitale verzamelobjecten te kopen en door te verkopen binnen een zeer toegankelijk ecosysteem, dus we kijken ernaar uit om deel uit te maken van de voortdurende groei.”

De integratie is een nieuwe stap voor Polygon om cryptocurrencies en NFT’s naar het reguliere publiek te brengen. Polygon Studios, Polygon’s NFT en de gaming dochteronderneming, werken allemaal aan het verkleinen van de afstand tussen Web 3 en Web 2 gaming via marketing, ontwikkelaars en investeringsondersteuning. Ze hebben dan ook al verschillende projecten geholpen en DraftKings is de volgende strategische stap om het doel te bereiken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN