AMC Bitcoin

AMC CEO overweegt om Dogecoin als betalingen toe te voegen

De Amerikaanse theaterketengigant AMC, heeft vorige week bekendgemaakt dat zijn theaters eind 2021 naast Bitcoin, ook betalingen in Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash gaat accepteren. Klanten kunnen deze cryptocurrencies binnenkort gebruiken als betalingsmiddel voor bioscoopkaartjes. Tijdens deze bekendmaking gingen een groot aantal Dogecoin fans op Twitter om duidelijk te maken dat ze het er niet mee eens zijn dat Dogecoin zich niet in dit rijtje bevindt.

Het lijkt erop dat de CEO van AMC, Adam Aron, hun boodschap heeft gehoord. Aron plaatste gisteren een opiniepeiling op Twitter waarin hij gebruikers vroeg om te stemmen of ze Dogecoin zouden gebruiken om online bioscoopkaartjes en theaterconcessies te kopen.

“Ik wil oprecht je mening horen, via deze Twitter-enquête”, schreef Aron. “Tegen eind 2021 zal AMC Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash gebruiken voor online betalingen. Ik hoor van velen op mijn Twitter-feed dat we Dogecoin ook moeten accepteren. Denk je dat het AMC moet onderzoeken om Dogecoin te accepteren?”

In de opiniepeiling van Aron kan er uit vier antwoorden gekozen worden: “Ja, zeker doen”, “Ja, maar ik zal het niet gebruiken”, “Nee, niet zo belangrijk” en “Nee, verspilde moeite”. Op het moment van schrijven, ongeveer twee uur nadat de tweet is geplaatst, is meer dan 82% van de reacties positief met meer dan 28.000 stemmen.

Dogecoin heeft in de afgelopen tijd een flinke stijging in waarde gezien. Dit had de altcoin mede te danken aan de verschillende tweets van Elon Musk. De bekende CEO van Tesla Motors en SpaceX, Elon Musk, staat in de cryptocurrency-markt bekend om zijn voorliefde voor Dogecoin. AMC en Dogecoin hebben op dat gebied wel iets gemeen. Net zoals DOGE bekend staat als een populaire meme-munt, behoorden AMC Entertainment aandelen tot de geweldige meme-aandelen van 2021. De aandelenkoers steeg in januari van een dieptepunt van $1,98 naar een piek van $62,55 dollar in juni. Na GameStop hadden detailhandelaren hun zinnen gezet op AMC. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN