Cardano koers

Binance ondersteunt Cardano’s upgrade

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, staat de bekende ‘Ethereum killer’ Cardano (ADA) op het punt om eindelijk smart contracts op het netwerk te introduceren. De upgrade staat gepland op 12 september om ongeveer 23:44 Nederlandse tijd. Dit geeft ons nog maar één dag de tijd tot de lancering. Vooruitlopend hierop heeft de crypto-beursgigant Binance stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat het platform de upgrade ondersteunt, aldus een aankondiging van Binance.

De aankondiging merkte op dat de Cardano hard fork niet zal resulteren in de creatie van nieuwe tokens, en evenmin van invloed zal zijn op de handel in ADA op het platform. Hoewel stortingen en opnames voor ADA wel gesloten zullen worden totdat de upgrade geïmplementeerd is. Gebruikers die ADA-tokens op Binance hebben, worden ook geadviseerd om ruim op tijd hun stortingen af te ronden, terwijl de cryptocurrency-beurs zorgt voor alle technische vereisten die aan de upgrade verbonden zijn.

Stortingen en opnames van ADA-tokens worden op 12 september om 23:14 Nederlandse tijd opgeschort, 30 minuten voordat de upgrade plaatsvindt. Stortingen en opnames blijven onbeschikbaar zolang het duurt voordat de beurs de upgrade correct geïmplementeerd heeft en het weer veilig is om transacties uit te voeren.

Hoe zal de upgrade het netwerk beïnvloeden?

Er zijn veel goede dingen te zeggen over de mogelijkheden van smart contracts die naar het Cardano-netwerk komen. Een daarvan is de mogelijkheid voor ontwikkelaars om gedecentraliseerde applicaties (DApps) op het netwerk te bouwen, waardoor zaken als gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen en gedecentraliseerde beurzen mogelijk worden.

Met het toonaangevende platform voor smart contract, Ethereum, dat overweldigd wordt door gebruikers, is het absoluut noodzakelijk dat andere concurrenten het voortouw nemen. De Alonzo-upgrade stelt Cardano in staat om te concurreren met Ethereum als het gaat om DeFi-services zoals uitlenen, staking en yield farming. Ook het aanmaken van tokens en het maken van NFT’s zijn belangrijke toevoegingen die de upgrade met zich meebrengt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN