Bitcoin

Tone Vays voorspelt dat de Bitcoin bull-cyclus nog enige tijd zal duren

De bekende veteraan analist en handelaar Tone Vays denkt dat Bitcoin (BTC) zich momenteel in het midden van een lange bull-cyclus bevindt en gelooft dat de prijs, aan het eind van deze lange bull-cyclus, boven $250.000 kan stijgen

In een YouTube video vertelde Tone Vays zijn 113.000 YouTube-abonnees, dat hij denkt dat de bullmarkt waarschijnlijk in 2022 zal eindigen, maar zei dat deze eventueel verlengd kan worden tot 2023. Vays merkte op dat deze Bitcoin bull-run langer zal duren dan de vorige, die technisch gezien 28 maanden duurde.

“Ik zou graag zien dat deze bullmarkt in 2023 doorgaat. Ik zou graag zien dat de bullmarkt in 2023 een top van een kwart miljoen dollar of een derde van een miljoen dollar bereikt voordat hij met 80% daalt”, aldus Tone Vays.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“En het wordt een zeer interessante bearmarkt, want een daling van 80% (vanaf 2023) zal een val in en door de halvering veroorzaken, iets wat nog nooit eerder is gebeurd.”

Vays merkte op dat veel analisten beweren dat de huidige bullmarkt eind 2018 is begonnen, echter is Vays van mening dat deze pas in maart 2020 van start ging.

Bitcoin koers op weg naar $100.000

Bitcoin nam dinsdag een flinke duik en de koers daalde van ongeveer $51.000 naar $43.000. In een ander artikel leggen wij uit welke twee redenen hiervoor hebben gezorgd. Ondanks de flinke daling blijven analisten positief over de Bitcoin koers. Zo zei de Nederlandse maker van het Bitcoin stock-to-flow-model PlanB onlangs dat Bitcoin in december van dit jaar het prijsdoel van $100.000 zou moeten behalen.

Ook de CEO van blockchainbedrijf Chainalysis, Michael Gronager, is zeer optimistisch over Bitcoin en zei deze maand dat hij van mening is dat de Bitcoin koers tegen het einde van het jaar boven de $100.000 zal stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN