Binance opnamelimiet

Binance.com beperkt aanbod voor klanten in Singapore

De wereldwijde crypto-exchange Binance heeft vandaag de beperkingen bekendgemaakt voor zijn gebruikers uit Singapore. Deze stap wordt genomen na waarschuwingen van financiële toezichthouders, die claimen dat het bedrijf mogelijk de betalingswetten heeft overtreden. Bovendien heeft de centrale bank van Singapore Binance op een ‘Investor Alert List’ gezet.

Vanaf vrijdag 10 september 12.00 uur in Singapore kunnen Singaporezen niet langer cryptocurrencies verhandelen of betalingen ontvangen met de Singaporese dollar. Daarnaast zal de Binance app uit de iOS- en Google Play-store van Singapore verwijderd worden.

Volgens rapporten zullen de bovengenoemde wijzigingen van kracht worden voor Binance.com, maar zal Binance.sg onaangetast blijven door het verbod. Binance heeft verschillende dochterondernemingen over de hele wereld die beperkte diensten aanbieden om te voldoen aan lokale regelgevers. 

De voorwaarden van Binance.sg verduidelijken dat de site onafhankelijk en gescheiden van Binance.com werkt en accounts op Binance.sg zijn op geen enkele manier verbonden met accounts op Binance.com.

Het besluit van Binance om bepaalde producten stop te zetten kwam slechts enkele dagen nadat de Monetary Authority of Singapore, of MAS, Binance.com op de lijst met beleggerswaarschuwingen heeft gezet en waarschuwde dat de exchange mogelijk in strijd is met de Payment Services Act van het land. 

Nu hebben meer dan een dozijn landen een of andere vorm van wettelijke waarschuwing afgegeven tegen ‘s werelds toonaangevende crypto-beurs. Het begon allemaal met de Japanse FSA en werd later vergezeld door Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Kaaimaneilanden, Hong Kong, Italië, Nederland en enkele anderen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN