Ethereum koers analyse

Deze vijf cryptocurrencies moet je deze maand in de gaten houden, aldus Coin Bureau

De host van het populaire crypto-gerelateerde YouTube-kanaal Coin Bureau heeft in een recente video aangegeven dat hij vijf cryptocurrencies volgt die volgens hem veel potentieel hebben voor het derde kwartaal van 2021.

De analist begon zijn lijst met Ethereum (ETH), en somde meerdere katalysatoren op die Ethereum naar een hoger niveau kunnen tillen, waaronder de mogelijkheid van een op Ethereum gebaseerd exchange-traded fund (ETF), institutionele vraag en de recente EIP-1559-update die ETH in een deflatoire activa zou kunnen veranderen.

“Ik denk dat je tegen het einde van het jaar gemakkelijk kunt pleiten voor een ETH van $6.000 tot $7.000.”

Munt nummer twee op de lijst van de YouTuber is de concurrent van Ethereum, Cardano (ADA). Hij gaf aan dat Cardano de mogelijkheid heeft om harder te groeien dat de eerder genoemde cryptocurrency, aangezien het zijn bullish momentum vast heeft weten te houden. Hij zei het volgende:

“Hoewel het opwaartse potentieel van Cardano ook beperkt is vanwege de grote marktkapitalisatie, heeft het veel meer ruimte om te groeien dan Ethereum, en dit om vele redenen. Om te beginnen heeft ADA zijn bullish momentum behouden tegen alle verwachtingen in. Het heeft sterk standgehouden ondanks de recente neergang en bevindt zich nog steeds in een zeer zichtbare opwaartse trend. Dit komt omdat de beste dagen van Cardano voor de deur liggen.”

Vervolgens noemde de analist het Project Catalyst, een reeks door de gemeenschap gefinancierde projecten in het Cardano-ecosysteem waarvan hij aangaf dat het kansen biedt voor 100x rendement:

“Dit winstpotentieel zou recordbedragen van particuliere beleggers en gebruikers kunnen opleveren, en ik kan zien dat ADA naar het bereik van $4 tot $5 zal stijgen.”

De derde keuze van de analist is Solana (SOL). Guy gaf aan dat Solana “serieus belangrijk” is vanwege zijn vermogen om zoveel transacties te verwerken als oudere betalingsverwerkers zoals Visa of Mastercard. Hij zei ook dat SOL, net als Cardano, aanzienlijk goed stand heeft gehouden tijdens de neergang op cryptomarkten.

Guy’s vierde altcoin-keuze voor Q3 is laag-2-schaaloplossing Polygon (MATIC). Op basis van de verwachting van een golf van nieuwe gebruikers die naar MATIC komen, zei de analist dat een rally van 264% gemakkelijk behaalt kan worden door de altcoin:

“De massale acceptatie van Polygon zou de prijs tegen het einde van 2021 gemakkelijk naar nieuwe all-time highs kunnen duwen. $5 is naar mijn mening een realistische schatting.”

De laatste altcoin op Guy’s lijst is LUNA, de reservevaluta op proof-of-stake blockchain Terra. De analist zei dat, hoewel Terra tot nu toe nog niet “getest” is, een prijsstijging van 506% tegen het einde van het jaar nog steeds mogelijk is:

“Noem me nu gek, maar ik zou gemakkelijk kunnen zien dat LUNA tegen het einde van het jaar $100 bereikt als de acceptatie en innovatie ervan doorgaat.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN